Közéleti személyiségek csatlakoztak a Hintalovon Alapítvánnyal közös projekthez

Közéleti személyiségek csatlakoztak a Hintalovon Alapítvánnyal közös projekthez

2020. szeptember 16.
Nagyszabású kampányt indított a Central Médiacsoport a Hintalovon Alapítvánnyal karöltve. A Stop Abúzus néven indított, több évre tervezett érzékenyítő projekt első témájával az interneten és a közösségi médiában egyre gyakrabban előforduló zaklatásra hívja fel a figyelmet.

Csak online lesz elérhető ezentúl a Cosmopolitan

2020. június 09.

Az ország legnagyobb múltú glossy magazinja, a Cosmopolitan 2020. augusztusától kezdve az online térbe költözteti a print magazin tartalmait.

Elstartolt hazánk első mesterséges intelligencia alapú podcastja!

2020. május 26.

A Hírstart Robot Podcast egy olyan teljesen automatizált hírműsor, amelyben a szemlét, a publikálást, valamint a felolvasást is egy robot végzi.

Férfikonferenciát szervezett a Central

Férfikonferenciát szervezett a Central

2019. május 07.
Mivel tudjuk fenntartani a férfiak figyelmét a multimédiás térben? Létezik-e egyáltalán férfias tartalomfogyasztás és kifejezetten csak rájuk fókuszáló tartalomgyártás? Többek között a fentiekre keresték a válaszokat a konferencia előadói.

Mostantól okostelefonról is tájékozódhatunk a Central print portfóliójáról

2019. február 20.

2019 februárjától iOS-en és Androidon is elérhető a Central Médiacsoport Zrt. (CMCS) print magazinos B2B alkalmazása.

Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés

Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés

2019. január 08.
A Nosalty receptjeire decemberben több mint 2,7 millió egyedi látogató volt kíváncsi, a szentestét megelőző napon pedig a portál volt a harmadik leglátogatottabb oldal itthon.
A Central Csoport megvásárolja a lengyel WSiP tankönyvkiadó-, és oktatási szolgáltatót

A Central Csoport megvásárolja a lengyel WSiP tankönyvkiadó-, és oktatási szolgáltatót

2018. augusztus 07.
Magyarország egyik vezető befektetési csoportja, a Central Csoport bejelentette, hogy a mai napon megállapodott az Advent International befektetői csoporttal Lengyelország egyik legnagyobb, innovatív oktatási szolgáltatásokat nyújtó cége, a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A. („WSiP”) megvásárlásáról. Az akvizíció a Central Csoport közép-kelet európai befektetési stratégiájának fontos lépése.

Megvette a Central Csoport a Dabasi Nyomdát

2018. június 29.

Az akvizícióval a hazai könyvnyomtatási szakma egyik legerősebb szereplője kerül a - írta meg a 24.hu

Fogyasztási trendekről vallottak a konyhaművészet nagyágyúi

Fogyasztási trendekről vallottak a konyhaművészet nagyágyúi

2018. május 29.
Mik manapság a tartalomfogyasztási szokások a gasztronómiában? Hol, mit és hogyan keresnek a konyhaművészetre fogékony magazinolvasók és online felhasználók? Milyen trendekre kell figyelniük a hirdetőknek? Kiből és hogyan lehet sikeres gasztroblogger, vagy influencer?
A legbefolyásosabb médiások: Vajna, Vidus és Varga a lista élén

A legbefolyásosabb médiások: Vajna, Vidus és Varga a lista élén

2018. május 17.
Idén is összeállította a Marketing és Média által felkért szakmai zsűri a legbefolyásosabb médiaszemélyiségek Top50-es listáját. A Lapcom felváráslása és a Rádió1 hálózatának kiépítése az első helyre repítette a TV2 Csoport tulajdonosát, Andy Vajna filmügyi kormánybiztost. A második helyen Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója végzett, a harmadik pedig a Centrál Médiacsoport tulajdonosa, Varga Zoltán lett. Utánuk a felcsúti gázszerelőből multimilliárdossá lett Mészáros Lőrinc következik.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.