Újdonság a hazai piacon

Újdonság a hazai piacon

2019. szeptember 02.

Az Európában is újdonságnak számító Fluère az egyre népszerűbb alkoholmentes italok, a mocktailok fontos alapanyaga lehet a jövőben. A gőz-desztillációs gyártási folyamatnak köszönhetően az új italt intenzív növényi esszenciák és illatok, valamint hosszú lecsengés jellemzi - írják.

50. évfordulót ünnepelt a hazánkban palackozott Coca-Cola

50. évfordulót ünnepelt a hazánkban palackozott Coca-Cola

2018. december 13.

A népszerű üdítővel hivatalosan 1967-ben találkozhattak először a fogyasztók, amikor bemutatta azt a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV).

Közel kétezer jelölt szeretne a Coca-Cola új plakátarca lenni

Közel kétezer jelölt szeretne a Coca-Cola új plakátarca lenni

2018. augusztus 30.

Körülbelül kétszer annyi nő, mint férfi, főként huszonévesek, de több nyugdíjas korú jelölt is szívesen lenne plakátmodell. Összesen 1728 üdítőital-rajongó küldte be jelentkezését a Coca-Cola őszi kampányfotózására. Az előválogatás már meg is történt, 30 fővel személyesen is találkozott a zsűri.

Mi van az élelmiszercímkén?

Mi van az élelmiszercímkén?

2018. április 10.

Az eredmények láttán a Coca-Cola Magyarország úgy döntött, hogy az Okoscimke.hu weboldal elindításával segíti a fogyasztók tájékozódását, táplálkozási ismereteik bővítését, így végső soron a megalapozott és felelős fogyasztói döntések meghozatalát.

Index: Megváltozik a Coca-Cola plakátkampánya

2019. augusztus 7.

A Sziget kezdetével megváltoznak a Coca-Cola elhíresült plakátjai, a hetero- és homoszexuális párokat szerepeltető képeket a fesztiválon kapható szivárványmintás palackok veszik át - írja a cég.

Márkás kólára bukik a magyar

2019. augusztus 6.

Ötvenmilliárd forintot meghaladó értékben mintegy 3 millió hektoliter kóla fogyott Magyarországon 2018. július és 2019 júniusa között.