Konferencia a digitális edukációról a Da Vinci TV-vel

2020. január 27.

Hogyan lehet a 21. századi gyerekek életének részévé válni pedagógusként? A Da Vinci TV digitális edukációs workshopján többek között erre a kérdésre keresik a választ január 30-án. A kezdeményezés kiemelt partnere a Telekom.

BBC premier a Da Vinci TV-n

2020. január 16.

Michael Mosley brit orvos és újságíró új műsorában élősködőkkel fertőzi meg magát, hogy az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat vizsgálhassa.

Tudományos bőrápolás nőknek karácsonyra a Da Vinci TV-n

2019. december 12.

A bőrünk a legnagyobb és legfontosabb szervünk. Visszajelez arról, hogyan táplálkozunk, és mennyire vagyunk stresszesek. Hogyan vigyázzunk rá megfelelően? Erről szól a Da Vinci TV új sorozata.

Új sorozatok gyermek és felnőtt nézőknek a Da Vinci TV-n

Új sorozatok gyermek és felnőtt nézőknek a Da Vinci TV-n

2019. november 28.
A Da Vinci TV vasárnap két új sorozatot indít. Egy gyermekeknek szóló szórakoztató, ismeretterjesztő és egy felnőtteknek szóló, komolyabb kérdéseket feszegető műsor is kezdődik december 1-től.
Kódolatlan adással készül az iskolakezdésre a Da Vinci TV

Kódolatlan adással készül az iskolakezdésre a Da Vinci TV

2019. augusztus 23.
Két hétig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV a MinDig TV több mint 750 ezer háztartást lefedő hálózatában augusztus 26. és szeptember 08. között.

Augusztusban premierekkel készül a Da Vinci TV

2019. augusztus 16.

A híres ókori gondolkodókat és a modern kor innovációit ismerhetjük meg a hétvégén debütáló két premier dokumentumfilmben.

A holdraszállás ötvenedik évfordulóját ünnepli a Da Vinci TV

2019. július 11.

Július 20-án lesz ötven éve, hogy 1969-ben két amerikai űrhajós, Neil Armstrong és Buzz Aldrin az Apollo 11 moduljával, az Eagle-lel sikeresen landolt a Hold felszínén. A fél évszázados évforduló a Da Vinci TV-t is megihlette.

Elhunyt Csukás István

6 perce

Életének 84. évében elhunyt Csukás István - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

3 órája

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.

Folytatódik a The Walking Dead

4 órája

Három hónap szünet után érkezik a The Walking Dread 10. évadának második fele az RTL Spike-on - írja a Sorozatwiki.