Tudományos bőrápolás nőknek karácsonyra a Da Vinci TV-n

2019. december 12.

A bőrünk a legnagyobb és legfontosabb szervünk. Visszajelez arról, hogyan táplálkozunk, és mennyire vagyunk stresszesek. Hogyan vigyázzunk rá megfelelően? Erről szól a Da Vinci TV új sorozata.

Új sorozatok gyermek és felnőtt nézőknek a Da Vinci TV-n

Új sorozatok gyermek és felnőtt nézőknek a Da Vinci TV-n

2019. november 28.
A Da Vinci TV vasárnap két új sorozatot indít. Egy gyermekeknek szóló szórakoztató, ismeretterjesztő és egy felnőtteknek szóló, komolyabb kérdéseket feszegető műsor is kezdődik december 1-től.
Kódolatlan adással készül az iskolakezdésre a Da Vinci TV

Kódolatlan adással készül az iskolakezdésre a Da Vinci TV

2019. augusztus 23.
Két hétig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV a MinDig TV több mint 750 ezer háztartást lefedő hálózatában augusztus 26. és szeptember 08. között.

Augusztusban premierekkel készül a Da Vinci TV

2019. augusztus 16.

A híres ókori gondolkodókat és a modern kor innovációit ismerhetjük meg a hétvégén debütáló két premier dokumentumfilmben.

A holdraszállás ötvenedik évfordulóját ünnepli a Da Vinci TV

2019. július 11.

Július 20-án lesz ötven éve, hogy 1969-ben két amerikai űrhajós, Neil Armstrong és Buzz Aldrin az Apollo 11 moduljával, az Eagle-lel sikeresen landolt a Hold felszínén. A fél évszázados évforduló a Da Vinci TV-t is megihlette.

December nyerő hónapnak számít

2 napja

Legutóbb a nyári időszak hozott szerencsét az Ötös- és Hatoslottó játékosainak, a téli szünet közeledte pedig jó ómen lehet az újabb főnyereményre.