Új vezetők a Danubius Hotels Group értékesítési csapatainak élén

2019. március 21.

Jelentős szakmai múlttal rendelkező két kolléga, Kristóf Kitti és Bak Enikő veszi át március 18-tól a Flamenco-Budapest és a GelAstEr klaszter értékesítésének vezetését.

Az Év Munkaadója lett Kovács Balázs

2019. február 05.

A Danubius Hotels Group vezérigazgatóját „Az Év Munkaadója” elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ ezévi turisztikai évadindító gáláján.

A hitetlen, az ártatlan és a pártatlan

A hitetlen, az ártatlan és a pártatlan

2018. október 29.
1995 és 1998 között Béla angyalai címmel egy formabontó talkshow került adásba a Magyar Rádióban. Ötletgazdája, Doszpod Béla a férfi interjúalanyok mellé három női riportert ültetett. Húsz évvel később egy férfi kérdezi az egykori műsorvezetőket, Jakupcsek Gabriellát, Szily Nórát és Vincze Kingát, azaz Béla angyalait.

Geszti Péter a Sláger FM-en

2016. november 17.

A Rapülők frontembere GPS címmel indít műsort a rádióban.

Két új vezető csatlakozott az Atmediához

Két új vezető csatlakozott az Atmediához

2016. augusztus 04.
Guttengéber Csaba, az MTG Metro Gratis Kft. – Metropol napilap volt kereskedelmi igazgatója szeptembertől az Atmedia ügyvezető igazgató-helyettese. Az értékesítőház új kereskedelmi igazgatója pedig a Ringier Axel Springertől érkező Lengyel András lesz.

Élnek még a Danubius-cégek – de miért?

2016. augusztus 01.

Valamire készülhet a Danubius Rádió – de hogy mire, azt nem tudni, a menedzsment pedig nem válaszolt egyik szaklap-társunk kérdésére.

Elutasította a Sláger Rádió keresetét a nemzetközi választott bíróság

2014. április 17.

A rádió tulajdonosai még 2011-ben fordultak jogorvoslatért az ICSID-hez, amely most joghatóság hiányára hivatkozva utasította el a keresetet.

Szállodavállalattal szerződött a Neo Interactive

2014. február 19.

A tavalyi kampány sikere nyomán folytatódik az együttműködés a Danubius Hotels és az ügynökség között.

Vége az aranykornak

Lampé Ágnes 2013. április 15.

A 20. század döntő részében a magyar médiapiac az őt befolyásoló politikai és kulturális eseményekre nem úgy reagált, ahogy várni lehetett volna. A trianoni békeszerződés után harmadára csökkent országterület ellenére a megjelenő lapok száma szinte nem változott. A túlkínálati trend az évezredfordulóig megmaradt. Cikkünkben az okokat vettük számba.

Új vezér a NeoFM élén

2012. július 23.

Háromtagú új menedzsment állt fel a tulajdonosváltás nyomán.

Az Év Munkaadója lett Kovács Balázs

2019. február 5.

A Danubius Hotels Group vezérigazgatóját „Az Év Munkaadója” elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ ezévi turisztikai évadindító gáláján.