A legkisebb cégek is komoly pénzeket foghatnak az employer brandinggel

2019. április 02.

A vállalkozásoknak az a legolcsóbb, ha meg tudják tartani a munkaerőt – mutatott rá a HiveCreative ügyvezetője, Tóth-Nagy Péter.

″A jövő fogyasztója, a jövő ügynöksége″

2019. február 11.

Az influencer marketing jelenlegi és jövőbeli irányairól, az adatvezérelt gondolkodás fontosságáról és az ügynökségek létjogosultságáról is kérdezték Balaton Anitát, a Cafe PR ügyvezetőjét.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.

″A saját utamat járom″

2018. június 20.

Állítja Sárvári György pszichológus-coach a Digital Hungary számára adott interjúban.

A világ tetején

2018. június 14.

A sporton keresztül való önkifejezés az életem része - mondja a Digital Hungary interjújában Neszmélyi Emil magashegyi hobbi hegymászó.

Hogyan lett vállalat egy egyetemi hobbiból?

2018. június 06.

A Google története 1995 nyarán egy parázs vitával kezdődött, amikor a Stanfordon másodéves Sergey Brin összeszólalkozott a szárnyai alá beosztott, doktori iskolára jelentkezni szándékozó Larry Page mérnökhallgatóval.

Az ember az rossz?

2018. május 09.

Minden korszaknak megvannak a saját érzésvilágai, így napjainkban is jól kitapinthatóak a különböző pszichológiai sémák. Aczél Petra egyetemi tanár meglepő dolgokat mondott az idei Media Hungary konferencián.

Távol-Kelet felé is kacsingat a Szállás.hu

2018. május 07.

A médiapiac fejre állására is készülnek, mivel a következő tíz évben a hangalapú keresés veszi át az uralmat.

Új innovációs felfogásra van szükség

2018. április 03.

Jellemzően ma azok a startupok kerülnek kiválasztásra, melyekről feltételezik, hogy diszruptívak, innovatívak - olvasható a Digital Hungary cikkében.

Nagy márkaismertség, nagy társadalmi felelősség?

2018. február 26.

Erre a kérdésre is válaszol a Digital Hungary számára készült interjúban Mérő Ádám, a Coca-Cola Magyarország regionális connection managere.

Petíciót indítottak a civilek

2 napja

Tiszta levegőt a Duna-partokon is: radikálisan csökkentsék a hajóforgalom okozta levegő- és zajszennyezést! címmel indít kampányt a Levegő Munkacsoport és az aHang.