″Az új generációkkal már nem lehet erőből kommunikálni″

″Az új generációkkal már nem lehet erőből kommunikálni″

2018. július 18.
Ügynökségi oldalról érkezett a Lapcomhoz, korábban több évet töltött külföldön. Kovács Illés Bencét, a cég nemrég kinevezett digitális és fejlesztési igazgatóját arról kérdeztük, hogyan szólíthatja meg a 30–35 év alatti fiatalokat egy printben utazó kiadó, és lesznek-e valaha fizetős tartalmak a hazai online piacon. A Médiapiac május-júniusi számában megjelent interjú most teljes terjedelmében online is olvasható.
SAVE THE DATE – szeptemberben újra Digitália!

SAVE THE DATE – szeptemberben újra Digitália!

Médiapiac 2018. május 23.
Folytatjuk a Médiapiac konferenciáinak megújítását: szeptember 12-én a Digitália nevű rendezvényünkön a Youth marketig és a fiatalok elérését garantáló legújabb targetálási módszerek kerülnek terítékre. Írja be már most a naptárába az időpontot.
Az X, Y, Z után itt a M-generáció. De kik ők?

Az X, Y, Z után itt a M-generáció. De kik ők?

2018. február 13.
Az idei kampányát elsősorban a generációk internethasználatára, digitális médiafogyasztására fűzi fel a Telekom, amely egyszerre szeretné edukálni, inspirálni és aktivizálni az egyes nemzedékeket. A kampányt bemutató keddi sajtóbeszélgetésen kiderült, a cég szeretné tudatosítani azokkal a generációkkal is, hogy nem nehéz belépni a digitális térbe, akik „nem születtek bele”.
Egyre jobban összefügg a márkahűség és a digitális jelenlét

Egyre jobban összefügg a márkahűség és a digitális jelenlét

2017. augusztus 25.
Kutatás igazolja, mekkora kárt okoz egy rossz app vagy weboldal. Az Apica felmérése szerint az internetezők egyre igényesebbek és kevésbé elnézőek.

Ne legyen digitális lemaradás!

2017. március 02.

Olcsóbb internet, fejlődő digitális írástudás, ingyenes szoftverek, regionális 5G-fejlesztési központ – ilyenekben gondolkodik a kormányzat.

Beköszöntött a transzformáció időszaka

Beköszöntött a transzformáció időszaka

2016. július 07.
2016 júniusában immáron hatodik alkalommal rendezte meg az Informatika a Társadalomért Egyesület az Információs Társadalom Parlamentjét. A Magyar Országházban tartott két napos rendezvény során összesen 100 előadó és kerekasztal résztvevő volt, a rendezvényre több mint 1000 fő látogatott el. Az idei konferencia kiemelt témája a Digitális Jólét volt – erről osztotta meg véleményét az infokommunikációért felelős döntéshozók és ágazati vezetők köre, valamint itt mutatta be eddigi eredményeit és célkitűzéseit a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program.

A digitális oktatás pszichológiáját kutatta a Telenor

2016. február 18.

A Telenor digitális oktatási programjában részt vevők bevonásával hatástanulmány készül, amelynek eredményei felgyorsíthatják a digitális eszközök és módszerek széles körű bevezetését az oktatásba.

Dojcsák Dániel a Jazzy Rádióban

2015. augusztus 18.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Dojcsák Dániel, az IVSZ tartalom igazgatója lesz a vendégünk.

Harc a digitális írástudatlanság ellen

Harc a digitális írástudatlanság ellen

2015. június 29.
A digitális készségekre hamarosan nem csupán az IT-szektorban, de minden érdemi munkahelyen szükség lesz – hívja fel a figyelmet az IVSZ.
Kampány a viselkedésalapú reklámozásról

Kampány a viselkedésalapú reklámozásról

2015. április 03.
A cél a fogyasztók megismertetése a érdeklődés- és viselkedésalapú reklámozás hátterével és a döntési lehetőségekkel, ezáltal a bizalom erősítése.