Udvaros Dorottya: „Nem bocsátom meg magamnak, hogy sokat voltam távol a fiamtól”

2019. április 04.
Udvaros Dorottya nagyon „jó síró” a színpadon, a filmvásznon… és az életben is. De nemcsak magánemberként nyitott a drámai helyzetekre, hanem – mint D. Tóth Krisztának elmondta –, nézőként is.

Keresztes Ildikó: „Annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogy ennek véget kellene vetni”

2018. december 27.
Egy színész-énekes, aki összetéveszthetetlen hangján egy vicces sapkában kuncog az egyik pillanatban, aztán olyan mélységeket tár fel a múltjából, ami még DTK-t is szinte sokkolja – egy mondattal talán így írható le az Elviszlek magammal Keresztes Ildikóval készült epizódja.

Varga Izabella: „A semmiből jött a baj, minden összeomlott körülöttünk”

2018. november 29.
DTK egészen a Barátok közt díszletéig ment, hogy felvegye a visszafogott ügyvédnőt, dr. Balogh Nórát… de az autóba már a „tornacipős” Varga Izabella szállt be mellé, aki az Elviszlek magammal kamerái előtt többet mutatott a „vargaizaságából”, mint eddig bármikor.

Für Anikó: „Amíg nem lettem anya, rengeteg ajtó zárva volt bennem”

2018. november 08.
Az Elviszlek magammal legújabb vendégének egy barátnője egyszer azt írta sms-ben: „Te egy állat vagy!” És ő ezen nemhogy megsértődött, épp ellenkezőleg, nagyon örült neki. Mint ahogy annak is, hogy D. Tóth Kriszta rögtön a beszállás után megjegyezte, mennyire szimpatikus neki Anikó szabálytalansága, „kívülállósága”. Mert számára ez is bók.

Tarján Zsófi: „Ritkán kapok elismerést férfiaktól” – rendhagyó Elviszlek magammal egy turnébuszban

2018. október 25.
Turnébusszá alakult az Elviszlek magammal (ezúttal kicsit kibővített) autója Tarján Zsófi és a Honeybeast kedvéért.

Szirmai Gergely: „Férfias dolog megjavítani az eltört a lelked”

2018. október 04.
D.Tóth Kriszta a népszerű youtubert vitte magával.

Balla Eszter: „Néha a nap végén sírok egy kicsit a sarokban”

2018. szeptember 27.
D. Tóth Kriszta a Párterápia című darab felújító-próbájára vitte Balla Esztert, aki szerepe szerint egy igazi hárpiát alakít. A rendezőt, Znamenák Istvánt Kaposvárról ismerik mindketten. Ő nehezen, de ki tudta hozni Eszterből a sárkányt a szerep kedvéért.

Presser Gábor: „Nem bírtam elmenni Somló Tomi halotti torára”

2018. szeptember 20.
Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé.

Producerként mutatkozik be D. Tóth Kriszta

2017. december 11.
A gyaloglás vége című sorozatban Szentesi Éva a kamerák előtt tanul meg vezetni.

Puzsér Róbertnek, mint médiaterméknek fontos küldetése van

2017. április 06.
Egy év önkéntes száműzetés után a Puzsér 1.0 romjain épp most épül a Puzsér 2.0. A kritikus az Elviszlek magammal legfrissebb epizódjában mesélt D. Tóth Krisztának arról, hogy mit érez a küldetésének, mi köze a médiában látott Puzsérnak az igazihoz, és arról is, hogy milyen eredményét látja a Hajdú Péter ellen öt évvel ezelőtt indított harcának.

Innen már nincs visszaút

Végh Tamás1 napja

Végh Tamás a BO Live Branding Agency operatív vezetője Linkedin bejegyzésében arról írt, hogy szerinte mi fog változni a rendezvénypiacon a közelmúlt eseményeinek hatására.