90 millió euróból új logisztikai központot az eMag

2020. augusztus 14.

Az eMag internetes kereskedőcég 90 millió eurós beruházással új logisztikai központot épít Romániában, Bukarest vonzáskörzetében, az A1 autópálya mentén - írja az MTI.

Új HR-igazgató koordinálja az eMAG és az Extreme Digital egyesült csapatát

2020. július 03.

Heiszmann Henrietta, az Extreme Digital korábbi humánerőforrás igazgatója felel a fúziós-, stratégiai és operatív HR funkciók ellátásáért.

Új marketingigazgató viszi tovább a márkákat

2020. június 30.

Szarka Szilvia lesz az egyesülő eMAG Magyarország és Extreme Digital cégek marketingvezetője.

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

2020. február 21.

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyertek az Ország Boltja versenyen. Az egyesülés alatt álló cégek közül az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában, az eMAG pedig a webpláza kategóriában lett a legnépszerűbb.

Meghatározó médiaügynökségi tendert hirdet az Extreme Digital és az eMAG

2020. január 15.

A televíziós médiavásárlási tender meghirdetése az eMAG és az Extreme Digital magyarországi vállalatainak egyesülése nyomán vált aktuálissá.

Folyamatban a fúzió az eMAG-gal

2019. november 08.

A fekete pénteki, Extreme Digital által szervezett sajtóeseményen az eMAG-gal való, folyamatban lévő fúzióról is szó esett, amelyet nemrég hagyott jóvá a Gazdasági Versenyhivatal.

Létrejöhet a legnagyobb magyar online kereskedés

2019. október 17.

A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers-csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalatának egyesülését.

A magyar vállalkozások körében egyre népszerűbbek az online piacterek

2019. október 15.

A GKI Digital becslése szerint már több mint 4500 hazai vállalkozás érdekelt valamelyik hazai vagy akár nemzetközi online piactéren. Az általuk realizált online forgalom pedig csak tavaly elérte a nettó 12 milliárd forintot.

Egyesül az Extreme Digital és az eMAG

2019. március 21.

Összeolvadásról döntött a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalata, létrehozva a közép-európai régió egyik meghatározó kiskereskedelmi vállalatát.

Reagált az eMag a GVH eljárására

2019. január 11.

Mindenben együttműködnek.