Krimikomédiával jelentkeznek a díjnyertes alkotók

Krimikomédiával jelentkeznek a díjnyertes alkotók

2020. október 14.
A Hetedik érzék és a Murdoch rejtélyeinek készítői új sorozatot indítanak útjára: a Mozdulatlanul krimikomédiában a Halállistából és a Zsivány Egyesből ismert Michael Smiley egy olyan viktoriánus kori fényképészt alakít, aki halott családtagok utolsó fotójának elkészítésére szakosodott.
London első női detektívje színre lép

London első női detektívje színre lép

2020. szeptember 15.
Magyarországon 2020. szeptember 15-én történik mindez, az Epic Drama csatornán: visszarepülhetünk az 1850-es évek Londonjába, a Hasfelmetsző Jacket is életre hívó világba. Itt játszódik az a detektívdráma, amelynek fókuszában egy félelmet nem ismerő, független hősnő, Eliza Scarlet áll.

Sorozat készült a dezertőr Wehrmacht katonáról

2020. szeptember 11.

Hazánkban szeptember 12-én és 19-én, azaz két egymást követő szombaton 21 órakor vetítik az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger új, kétrészes sorozatát, A köpönyegforgatót az Epic Drama tévécsatornán.

Finn kémsorozat rajtol az Epic Dramán

Finn kémsorozat rajtol az Epic Dramán

2020. augusztus 25.
1950-es évek, Finnország a KGB és a CIA frontvonalában, az elnökválasztás előtt – ez az alaphelyzete az anya-lánya írópáros, Kirsti és Katri Manninen új szerzeményének. Az Árnyékvonalak exkluzív premierje Közép- és Kelet-Európa-szerte 2020. augusztus 27-én lesz látható az Epic Drama tévécsatornán.
Vasárnap indul a Bécsi vér című új krimi az Epic Dramán

Vasárnap indul a Bécsi vér című új krimi az Epic Dramán

2020. július 08.
Az 1900-as évek elejére, Bécsbe, a művészet és a tudomány melegágyába utazunk vissza a vasárnap induló Bécsi vér című krimisorozattal, ahol kultúrák és ideák ütköznek a legnépszerűbb kávézókban. Mindeközben a város titokzatos halálesetein egy rendőrnyomozó és egy pszichiáter (Freud ifjú tanítványa) dolgozik, egy új eszközt, a profilalkotást bevetve. Az új széria 2020. július 12-től minden héten 21 órától lesz látható az Epic Drama csatornán.
Júliustól az érem mindkét oldalát megismerhetik a nézők

Júliustól az érem mindkét oldalát megismerhetik a nézők

2020. július 02.
Murdoch nyomozó, Endeavour Morse, Miss Fisher, Frankie Drake és Agatha... – hogy csak a legismertebb detektíveket említsük az Epic Drama csatorna nyári repertoárjából. Ráadásul a nyomozók munkája mellett maffiagárdák mindennapjaiba is betekinthetünk, sőt eddig nem látott sorozatok is műsorra kerülnek - írják.

Májusban kódolatlanul érhető el az Epic Drama a Tarr Kft. előfizetőii számára

2020. május 05.

Több mint 110 ezer háztartásnak van lehetősége, hogy nyomon kövesse a hónap két premierjét: a Murdoch rejtélyeit és a többszörös díjnyertes A tengeralattjárót.

Ma rajtol a Detective Murdoch regényeiből forgatott sorozat nyolcadik évada

2020. május 04.

A Murdoch rejtélyei sok millió rajongót gyűjtött az elmúlt 12 évben, akiket az alkotók most egy, az Az éhezők viadalából átemelt eszközzel örvendeztetnek meg.

Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél

2020. március 19.

FilmBox Pak és a gyerekcsatornák keddi kinyitása után a UPC Direct kínálatába frissen bekerülő Epic Drama HD csatorna, szintén minden előfizetőszámára elérhető lesz, kódolatlanul, 2020. március 19. és április 6. között.

Folytatja az UFO-akták felderítését az Epic Drama

Folytatja az UFO-akták felderítését az Epic Drama

2020. március 17.
2020. március 19-én csütörtökön 21 órakor folytatódik A kék könyv-projekt az Epic Dramán. A kék könyv-projekt az amerikai légerő hosszú időre titkosított UFO-megfigyeléseit dolgozza fel.

Halottak hete a Hajnaliban

19 órája

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.