Vasárnap indul a Bécsi vér című új krimi az Epic Dramán

Vasárnap indul a Bécsi vér című új krimi az Epic Dramán

2020. július 08.
Az 1900-as évek elejére, Bécsbe, a művészet és a tudomány melegágyába utazunk vissza a vasárnap induló Bécsi vér című krimisorozattal, ahol kultúrák és ideák ütköznek a legnépszerűbb kávézókban. Mindeközben a város titokzatos halálesetein egy rendőrnyomozó és egy pszichiáter (Freud ifjú tanítványa) dolgozik, egy új eszközt, a profilalkotást bevetve. Az új széria 2020. július 12-től minden héten 21 órától lesz látható az Epic Drama csatornán.
Júliustól az érem mindkét oldalát megismerhetik a nézők

Júliustól az érem mindkét oldalát megismerhetik a nézők

2020. július 02.
Murdoch nyomozó, Endeavour Morse, Miss Fisher, Frankie Drake és Agatha... – hogy csak a legismertebb detektíveket említsük az Epic Drama csatorna nyári repertoárjából. Ráadásul a nyomozók munkája mellett maffiagárdák mindennapjaiba is betekinthetünk, sőt eddig nem látott sorozatok is műsorra kerülnek - írják.

Májusban kódolatlanul érhető el az Epic Drama a Tarr Kft. előfizetőii számára

2020. május 05.

Több mint 110 ezer háztartásnak van lehetősége, hogy nyomon kövesse a hónap két premierjét: a Murdoch rejtélyeit és a többszörös díjnyertes A tengeralattjárót.

Ma rajtol a Detective Murdoch regényeiből forgatott sorozat nyolcadik évada

2020. május 04.

A Murdoch rejtélyei sok millió rajongót gyűjtött az elmúlt 12 évben, akiket az alkotók most egy, az Az éhezők viadalából átemelt eszközzel örvendeztetnek meg.

Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél

2020. március 19.

FilmBox Pak és a gyerekcsatornák keddi kinyitása után a UPC Direct kínálatába frissen bekerülő Epic Drama HD csatorna, szintén minden előfizetőszámára elérhető lesz, kódolatlanul, 2020. március 19. és április 6. között.

Folytatja az UFO-akták felderítését az Epic Drama

Folytatja az UFO-akták felderítését az Epic Drama

2020. március 17.
2020. március 19-én csütörtökön 21 órakor folytatódik A kék könyv-projekt az Epic Dramán. A kék könyv-projekt az amerikai légerő hosszú időre titkosított UFO-megfigyeléseit dolgozza fel.
Horváth Tamás: „A drámagyártás aranykorát éljük”

Horváth Tamás: „A drámagyártás aranykorát éljük”

2020. február 28.
2017 decemberében a Viasat World úgy döntött, hogy a portfóliójába tartozó csatornák közül a magyar piacon is elérhetőé teszi az Epic Drama csatornát, amely a kosztümös drámák rajongói körében örvend népszerűségnek. 2020 januárjában már arról számoltak be, hogy orosz nyelvű csatornát indítanak Magyarországon, a TV 1000 Russian Kino-t. De milyen igények hívták életre a csatornákat? Milyen piaci részesedéssel bírnak a hazai piacon? És milyen típusú műsorokra kíváncsi a tévénéző itthon és a régió más országaiban? Mindemellett arra is választ kapunk Horváth Tamástól, a Viasat World magyarországi vezetőjétől a Médiapiacnak adott interjújából, hogy miért imádta A tengeralattjáró első évadát.
Sorozat készült a hírhedt Gladbecki túszdrámáról

Sorozat készült a hírhedt Gladbecki túszdrámáról

2020. február 26.
Az 1988 nyarán történt fegyveres bankrablás sokkolta Németországot, de megdöbbentette a világot is. Ezt az esetet dolgozza fel az Epic Drama új sorozata.
Egész februárban kódolatlan a Viasat History és az Epic Drama a Tarr-nál

Egész februárban kódolatlan a Viasat History és az Epic Drama a Tarr-nál

2020. január 30.
A Viasat World médiavállalat két tematikus csatornája áll szabadon rendelkezésére egy egész hónapon keresztül a Tarr Kft. előfizetői számára.

Magyar nyelven nézhető az új Világok harca minisorozat

2019. december 18.

A kultikus H. G. Wells-novellát, a Világok harcát kétrészes minisorozat formájában vetíti Magyarországon az Epic Drama, 2019. december 20-án és 21-én, este 9-től.

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

1 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.