Folytatódik A tengeralattjáró háborús dráma

2020. május 13.
A háborús drámasorozat második évada 2020. május 17-én hajózik ki egész Közép és Kelet-Európába, az Epic Drama csatornára.

Rajtol Alberto Rodríguez maffiasorozata

2020. április 15.
Ezúttal Európa első gengsztercsaládjának történetét vitte filmre a spanyol rendező.

Utolsó évadába kezd a Poldark az Epic Draman

2020. február 08.
Winston Graham 1945-ben kezdte a Poldark-család történetének megírását, amely Ross Poldark nevével indult, majd Bella Poldarkkal fejeződött be 2002-ben.

Jön a Poldark 4. évada az Epic Drama csatornán!

2019. november 28.
Winston Graham író BAFTA-filmdíjassá vált családtörténete tovább bonyolódik december 1-től! A népszerű sorozat negyedik évadában újra kuszálódnak a szerelmi szálak: van, aki házasságát szeretné bebiztosítani egy új gyermek vállalásával, és van, aki csalódása után nehezen mer új szerelmet keresni.

Indul a rendhagyó háborús sorozat Helen Hunttal és Sean Beannel

2019. november 08.
A Lángoló világ (World on Fire) Közép- és Kelet-Európában november 10-én rajtol, Magyarországon az Epic Drama csatornán 21 órakor, mindjárt dupla résszel.

A kék könyv-projekt

2019. szeptember 11.
2019. szeptember 19-én startol el az Epic Drama csatornán A kék könyv-projekt címre hallgató új sorozat, amely az 50-es, 60-as években észlelt UFO-jelenségeket dolgozza fel, hivatalosan dokumentált anyagok alapján.

Vizet szüntess!

6 órája

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.

Ágazati vizsgálatot indít a GVH

8 órája

A GVH-hoz beérkezett jelezések szerint a televíziós műsorszolgáltatók a jelentősebb méretű műsorterjesztő vállalkozások számára kedvezőbb díjak mellett nyújtják szolgáltatásaikat, mint a kisebb műsorterjesztőknek.