Költünk vagy elbukunk

Költünk vagy elbukunk

2016. szeptember 05.
Guenther Oettinger szinte felfoghatatlan méretű pénzhegyről beszélt, amikor a digitális infrastruktúra jövőjéről beszélt. Szavai szerint 700 milliárd eurót (igen, 220 ezer milliárd forintot) kellene a rendszerbe tolni – hacsak nem akar lemaradni Európa a dinamikusan feltörekvő versenytársak mögött.
Kiegyensúlyozott digitális piacot követelnek

Kiegyensúlyozott digitális piacot követelnek

2016. szeptember 01.
Méltányos feltételeket követelnek az online platformokkal szemben az európai alkotók. Pedro Almadovar, Ennio Moricone, Andrea Bocelli és még 18 ezer, köztük 650 magyar szerző is aláírta az Európai Bizottság vezetőjének címzett nyílt levelet.
Célegyenesben a netsemlegességről szóló uniós iránymutatás

Célegyenesben a netsemlegességről szóló uniós iránymutatás

2016. augusztus 26.
A dokumentum az egységes távközlési piacról szóló tavaly ősszel elfogadott uniós rendelet értelmezését segíti, a munkában a magyar szakemberek is aktív részt vállaltak. A június 6-án közzétett tervezetre a nyilvános konzultáció során közel félmillió észrevétel érkezett.

Brüsszel megint nekimegy a Google-nek

2016. július 15.

A régi recept szerint tör borsot a keresőóriás orra alá az Európai Bizottság, és megint eurómilliárdos büntetés lehet a tét.

Új szakemberrel támogatja üzletágát a Deloitte

2016. július 06.

Lukács Ákos személyében egy nemzetközi és uniós kompetenciával is bíró szakember csatlakozott vezetőként a tanácsadó cég dedikált fenntarthatósági és klímaváltozási üzletágához.

Európai parlamenti kezdeményezés a jogdíjakról

2016. június 28.

Az európai parlamenti képviselők támogatják az online platformszolgáltatók szerzői jogi felelősségének felülvizsgálatát, hogy mind az alkotók, mind a fogyasztók számára méltányos feltételek szülessenek.

Elindult az Európai Unió és az UNICEF közös kampánya

Elindult az Európai Unió és az UNICEF közös kampánya

2016. május 31.
Az #EmergencyLessons kampány a konfliktuszónákban és katasztrófaövezetekben élő gyerekek oktatásának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Duplázott a Wonderduck Agency

2020. május 22.

Az eredetileg felajánlotthoz képest több mint kétszer akkora értékű védőeszköz gyűlt össze a Wonderduck-POP cégcsoport kezdeményezésére. A cél a kisebb kereskedőhelyek dolgozóinak és vásárlóinak megvédése.