199 alkalom, 884 tanóra, 16 488 felhasználó

2016. szeptember 14.

Az Európai Unió Safer Internet Programjának hazai konzorciuma összesítette a 2016. I. félévi tevékenységét.

Fizetős az ingyen roaming?

2016. szeptember 12.

Brüsszelben rájöttek, hogy jó dolog a roamingídjak megszüntetése, de olyan lehetőség ez, amivel csúnyán vissza is lehet élni.

Baj van a netregulával

2016. szeptember 12.

Költünk vagy elbukunk

Költünk vagy elbukunk

2016. szeptember 05.
Guenther Oettinger szinte felfoghatatlan méretű pénzhegyről beszélt, amikor a digitális infrastruktúra jövőjéről beszélt. Szavai szerint 700 milliárd eurót (igen, 220 ezer milliárd forintot) kellene a rendszerbe tolni – hacsak nem akar lemaradni Európa a dinamikusan feltörekvő versenytársak mögött.
Kiegyensúlyozott digitális piacot követelnek

Kiegyensúlyozott digitális piacot követelnek

2016. szeptember 01.
Méltányos feltételeket követelnek az online platformokkal szemben az európai alkotók. Pedro Almadovar, Ennio Moricone, Andrea Bocelli és még 18 ezer, köztük 650 magyar szerző is aláírta az Európai Bizottság vezetőjének címzett nyílt levelet.
Célegyenesben a netsemlegességről szóló uniós iránymutatás

Célegyenesben a netsemlegességről szóló uniós iránymutatás

2016. augusztus 26.
A dokumentum az egységes távközlési piacról szóló tavaly ősszel elfogadott uniós rendelet értelmezését segíti, a munkában a magyar szakemberek is aktív részt vállaltak. A június 6-án közzétett tervezetre a nyilvános konzultáció során közel félmillió észrevétel érkezett.

Brüsszel megint nekimegy a Google-nek

2016. július 15.

A régi recept szerint tör borsot a keresőóriás orra alá az Európai Bizottság, és megint eurómilliárdos büntetés lehet a tét.

Új szakemberrel támogatja üzletágát a Deloitte

2016. július 06.

Lukács Ákos személyében egy nemzetközi és uniós kompetenciával is bíró szakember csatlakozott vezetőként a tanácsadó cég dedikált fenntarthatósági és klímaváltozási üzletágához.