Fenntarthatóság egy generáció alatt

2017. november 20.

A Mars magyarországi fennállásának 25. évfordulója alkalmából hivatalosan is bemutatta fenntarthatósági tervét.

Elismerést kapott a dmBio termékcsalád

2017. november 16.

A márka bevezetése tudatos döntés volt, hiszen a vállalatnak saját gyártású bio minősítéssel rendelkező termékei addig csak a babylove bébiételek voltak.

Flow élmény a Fenntarthatósági Napon

2017. október 05.

Összesen 9 ezer érdeklődő látogatott ki az Akvárium Klubban szeptember 30-án megrendezett Fenntarthatósági Napra és közel 1.300 fő vett részt a teltházas beszélgetéseken.

Átadták a Fenntarthatósági Sajtódíjat

2017. október 02.

A díjazott pályaművek olyan témákat dolgoznak fel, mint az alternatív kommunikáció, esélyegyenlőség és társadalmi tolerancia, környezettudatos életmód.

Újra fenntarthatósági indexekben a Henkel

2017. szeptember 13.

Ezek az indexek olyan vállalatokat sorolnak fel, amelyek üzleti tevékenységük során követik a fenntartható fejlődés elveit.

Elit klubban maradt első a Coca-Cola

2017. szeptember 08.

Már negyedik egymást követő éve szerepel a Coca-Cola HBC csoport a Dow Jones Fenntarthatósági Index élén.

Közreadta Fenntarthatósági Jelentését a Ford

2017. szeptember 04.

Részletesen ismertetik a környezetvédelem terén elért eredményeiket, illetve azon elkötelezettségüket, hogy továbbra is aktívan dolgozzanak a fenntarthatóság megteremtésén.

Pályázattal bővíti rendezvényét a Telekom

2017. augusztus 25.

A Magyar Telekom kreatív pályázatot hirdet a 10. Fenntarthatósági Naphoz kapcsolódóan. Szeptember 15-ig három kategóriában várja azokat a pályaműveket, amelyek irányt mutatnak a flow élményben.

A vállalat személyisége fogja meg a munkavállalókat

2017. június 28.

Ma már egyre fontosabb szempont a vállalat jó hírneve, melyet a márka mellett a dolgozókról való gondoskodás, valamint a társadalomért és környezetért folytatott tevékenységek is meghatároznak.

Felelős vállalkozásokat díjaz Újbuda

2017. június 28.

A pályázat olyan kerületi vállalkozásokat szólít meg, akik kiemelkedő lépéseket tesznek a társadalmi felelősségvállalás, illetve a környezeti fenntarthatóság különböző területein.

Digitális megoldásokat díjaz a Telekom

2018. március 14.

A Magyar Telekom idén is meghirdeti pályázatát a DELFIN Díjra, amivel a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett, tevékenységükhöz viszonyítva kimagasló törekvést felmutató vállalkozások és szervezetek munkáját ismeri el.

Világranglista második helyén a Telekom

2018. február 14.

A világ 118 telekommunikációs vállalatának fenntarthatósági szempontok szerinti értékelése alapján, a nemzetközi rangsor előkelő második helyén szerepel a Magyar Telekom az oekom research által készített jelentésben.

A fenntarthatóság pozitív hatásai

2017. november 30.

Legtöbbször a fenntarthatóság már nem egy különálló célrendszer, hanem szervesen beépül a mindennapi működésbe.