Átadták a Fenntarthatósági Sajtódíjat

2017. október 02.

A díjazott pályaművek olyan témákat dolgoznak fel, mint az alternatív kommunikáció, esélyegyenlőség és társadalmi tolerancia, környezettudatos életmód.

Újra fenntarthatósági indexekben a Henkel

2017. szeptember 13.

Ezek az indexek olyan vállalatokat sorolnak fel, amelyek üzleti tevékenységük során követik a fenntartható fejlődés elveit.

Elit klubban maradt első a Coca-Cola

2017. szeptember 08.

Már negyedik egymást követő éve szerepel a Coca-Cola HBC csoport a Dow Jones Fenntarthatósági Index élén.

Közreadta Fenntarthatósági Jelentését a Ford

2017. szeptember 04.

Részletesen ismertetik a környezetvédelem terén elért eredményeiket, illetve azon elkötelezettségüket, hogy továbbra is aktívan dolgozzanak a fenntarthatóság megteremtésén.

Pályázattal bővíti rendezvényét a Telekom

2017. augusztus 25.

A Magyar Telekom kreatív pályázatot hirdet a 10. Fenntarthatósági Naphoz kapcsolódóan. Szeptember 15-ig három kategóriában várja azokat a pályaműveket, amelyek irányt mutatnak a flow élményben.

A vállalat személyisége fogja meg a munkavállalókat

2017. június 28.

Ma már egyre fontosabb szempont a vállalat jó hírneve, melyet a márka mellett a dolgozókról való gondoskodás, valamint a társadalomért és környezetért folytatott tevékenységek is meghatároznak.

Felelős vállalkozásokat díjaz Újbuda

2017. június 28.

A pályázat olyan kerületi vállalkozásokat szólít meg, akik kiemelkedő lépéseket tesznek a társadalmi felelősségvállalás, illetve a környezeti fenntarthatóság különböző területein.

Egyedülálló szolgáltatás indul a fenntarthatóságért

Egyedülálló szolgáltatás indul a fenntarthatóságért

2017. június 26.
Földünk védelme érdekében mindannyian könnyedén tehetünk valamit, ha egy kicsit változtatunk a napi szokásainkon, például a reggeli kávénk lefőzése után összegyűjtjük a használt alumínium kávékapszulákat.

Meghosszabbították a pályázati határidőt

2017. június 26.

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub sajtódíj-pályázatára meghosszabbított határidővel, 2017. július 17-ig lehet pályázni.

A Telekom idén is kiosztotta a DELFIN Díjakat

A Telekom idén is kiosztotta a DELFIN Díjakat

2017. június 12.
2013 óta bármely hazai vállalkozás, sőt civil szervezetek is indulhatnak a díjért már megvalósult és működő projektekkel, programokkal. 2017-ben négy kategóriában összesen hat díj került átadásra.

Világranglista második helyén a Telekom

2018. február 14.

A világ 118 telekommunikációs vállalatának fenntarthatósági szempontok szerinti értékelése alapján, a nemzetközi rangsor előkelő második helyén szerepel a Magyar Telekom az oekom research által készített jelentésben.

A fenntarthatóság pozitív hatásai

2017. november 30.

Legtöbbször a fenntarthatóság már nem egy különálló célrendszer, hanem szervesen beépül a mindennapi működésbe.

Teljesítette a fenntarthatósági céljait a Xerox

2017. november 27.

Az energiafelhasználás, az üvegházhatást okozó gázkibocsátás arányait globális szinten mérve a Xerox már ebben az évben teljesítette azokat a fenntarthatósági célokat, amelyeket az előzetes terveik szerint 2020-ig kellene.