Elektronikai termékek kiskereskedelme: a tv reklám a leghatásosabb

14 órája

Az Atmedia GfK-val közös elemzéséből kiderül,hogy a televízió nagyobb mértékben növeli az értékesítést, mint bármely más médiatípus.

A buddhizmus a klímakatasztrófa megoldása?

15 órája

Mit gondol az Everstet 22-szer megmászó Sherpa a klímakatasztrófáról? Többek között erre kapnak választ a 15. alkalommal megrendezett Budapest Zeitgeist vendégei november 20-án a Budapest Music Centerben.

Még mindig az állam költi a legtöbbet a magyar médiapiacon

16 órája

Nem hozott szignifikáns különbséget az elmúlt év a hazai reklámszektorban az előző esztendőkhöz viszonyítva. A magyar piac növekedésének alapját továbbra is az állami szervezetek költései biztosítják.

Több mint 100 informatikai szakembert vesz fel a Nokia Magyarországon

17 órája

Új, digitális telekommunikációs hálózatok fejlesztésével foglalkozó IT Kompetencia Központ létrehozását jelentette be a Nokia Budapesten.

A budapesti mozikban is elindult a Magyar Vöröskereszt és a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) közös kampánya

19 órája

A Magyar Vöröskereszt is csatlakozik a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának (ICRC) humanitárius segítők védelmében indított és az Európai Unió által is támogatott kampányához.

Új funkció a Google Térképben: beszéljünk könnyedén utazás közben is

20 órája

A Google Térkép új funkciója, amely ötven idegen nyelven kimondja az általunk keresett helyiségnevet vagy címet külföldi utazásaink során, hamarosan a magyar felhasználók számára is elérhető lesz.

Megtudhatják a fiatalok, mitől lesz versenyképes egy vállalkozás

22 órája

Az innováció minden vállalkozást versenyképesebbé tesz – többek közt erre szeretné felhívni a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier & Üzleti Show-n.

Nyugdíjguru a SIGNAL új kampányában

1 napja

Sokakat érintő, de kevesek által feltett kérdés köré épül a SIGNAL IDUNA őszi edukációs kampánya. Videós tartalommal igyekszik eljuttatni az öngondoskodás sürgető szükségességét a fiatalok felé.

Dokumentumfilm mutatja be a Janka Tanya autista fiataljait

1 napja

A Hosszú út című film a tótvázsonyi segítő közösségben élő sérült fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról szól. A dokumentumfilm létrejöttét a SPAR támogatása tette lehetővé.

„Oscart” nyert a Soproni sörmárka

1 napja

Az egyik legnevesebb marketingversenyen győzött a Soproni márka, vagyis Platina Effiet kapott, hosszútávú és hatékony kommunikációjáért.

A buddhizmus a klímakatasztrófa megoldása?

15 órája

Mit gondol az Everstet 22-szer megmászó Sherpa a klímakatasztrófáról? Többek között erre kapnak választ a 15. alkalommal megrendezett Budapest Zeitgeist vendégei november 20-án a Budapest Music Centerben.

Andacs Botond ajánlásával