Kinek ajándékoz a magyar?

2019. március 18.

Rengeteg ünnepre maradunk a sablonos ajándékoknál: ilyen a nőnap, a névnap, az anyák/apák napja, a Húsvét, de még a Mikulás is. Az egyedi ajándékok, amelyeken az ajándékozó töri a fejét, hosszasan keresgél a születésnapra, a karácsonyra, a ballagásra, az eljegyzésre, az esküvőre és a házassági évfordulóra és a gyermekszületésre, a keresztőre jellemzőek.

Egyre gyakrabban vásárolunk

Egyre gyakrabban vásárolunk

2019. március 12.

A mintegy 425 milliárd forintos online forgalom mellett a magyar vásárlók 2018-ban 38 millió rendelést adtak le belföldi e-kereskedőknek, ami 13%-os növekedés 2017-hez képest.

Vodafone nőnapi logó átalakítás

Vodafone nőnapi logó átalakítás

2019. március 05.

A női esélyegyenlőség fontosságára hívja fel a figyelmet a vállalat látványos akciója is: a nemzetközi nőnap alkalmából budapesti székházán a nőnemet szimbolizáló piktogramra cserélte vállalati logóját, hogy ezzel is demonstrálja az egyenlőség szerepét a vállalat életében.

Nőkkel definiálja újra a NŐ szó jelentését a Converse

Nőkkel definiálja újra a NŐ szó jelentését a Converse

2019. március 04.

A kampány magyarországi szereplője Lukoviczki Réka, aka RobotGirl, aki saját történetével üzent Converse cipőjén: We are awesomely adaptive!

Célba értek a jótékony bicikli adományok

Célba értek a jótékony bicikli adományok

2019. február 28.

Magyarország harmadik az EU-n belül a legtöbbet kerékpározók listájában, nem csoda, hogy a jótékony kezdeményezések kapcsán is előtérbe kerül a bicikli hazánkban. A két márka az ország számos pontjáról gyűjtött használt, de még javítható kerékpárokat, amelyeket felújítottak és gyermekotthonokhoz juttatnak el.

Márciusban érkezik az Oscar-nyertes Free Solo a National Geographic-ra

Márciusban érkezik az Oscar-nyertes Free Solo a National Geographic-ra

2019. február 25.

Megnyerte a legjobb dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat a Free Solo – mászókötél nélkül című alkotás, amely hazánkban kizárólag a National Geographic csatornán kerül bemutatásra. Az Alex Honnold sziklamászóról szóló lenyűgöző alkotás március 17-én debütál a tévécsatornán.

Megújult a Vitorlázás magazin

Megújult a Vitorlázás magazin

2019. február 21.

Letisztult, igényes, modern, átlátható és olvasóbarát – így jellemezhető leginkább a megújult prémium magazin, mely mostantól bővebb terjedelemmel és megújult arculattal várja az olvasókat. A vizuális megújulás (új betűtípusok, új tördelés, megújult LOGO, stb.) mellett új témák is helyet kaptak a magazinban, igazodva a célcsoport elvárásaihoz és a piaci trendekhez - áll közleményben.

Oszd meg a Twixet egy tea vagy kávé mellett!

Oszd meg a Twixet egy tea vagy kávé mellett!

2019. február 18.

A forró italokra koncentráló kampány részeként a Twix nyereményjátékot is hirdet, melynek keretében a fődíj nyertese a tea birodalmába, Srí Lankára utazhat. A kampányt outdoor megjelenésekkel, in-store dekorációs elemekkel, Bites taggel újonnan ellátott Twix Tv reklámmal, valamint PR kommunikációval és influencerek bevonásán keresztül online támogatással is kiegészítik.

Annoni Zitával készül a Valentin-napra a Huawei

Annoni Zitával készül a Valentin-napra a Huawei

2019. február 14.

A szerelmesek ünnepe alkalmából a Huawei Annoni Zitát hívta segítségül, aki megmutatja, hogyan készíthetünk jó minőségű szelfit kedvesünkkel, amely akár életre szóló emlék is lehet.

Zita, több mint százezer követővel bíró véleményvezérként naponta tölt fel fotókat közösségimédia-felületeire, és előszeretettel készít szelfit is.

A Dal 2019 színpadán a magyar blueskirály

A Dal 2019 színpadán a magyar blueskirály

2019. január 25.

„Egy jó hangulatú előadásra. Remélem, mindenki jól fogja magát érezni, én biztosan. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek A Dal színpadán” – mondta el a legendás hangú énekes, aki együttesével lép fel szombat este.

Deák Bill Gyulát legutóbb 2014-ben láthattuk A Dalban, így mindenképpen érdemes lesz szombat este a Duna Televízióra kapcsolni.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

2019. március 22.

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.