Új reklámkampányt indít az UniCredit Bank

2019. március 13.
A reklámfilm egyik különlegessége, hogy a film egy jelenetében a bank vállalkozó kedvű dolgozói szerepelnek statisztaként.

Számolj le a kifogásokkal, legyél te is tettre kész!

2019. március 12.
A Telekom Tettek hálózata kampányának célja inspiráció és bátorítás annak érdekében, hogy az emberek számoljanak le a kifogásokkal, legyenek aktívak és tettre készek, és a technológiára és annak előnyeire úgy tekintsenek, mint az előbbre jutás eszközére.

Liu Shaolin Sándor: „Az edzőm azt mondta, sosem leszek győztes”

2019. március 07.
Új autóval és egy olimpiai bajnokkal indul az Elviszlek magammal 2019-es évada

Hősnőké a jövő!

2019. március 06.
A Coca-Cola Magyarország és a Loffice Coworkid közös nőnapi kampányfilmje szeretné felhívni a figyelmet a fiatal, kisgyermekes nők munkaerőpiaci potenciáljára, és cselekvésre ösztönözni őket.

Robottal avatta fel automata magasraktárát a HELL ENERGY

2019. február 12.
Futurisztikus vendég, Titan, a világhírű robot vágta át a szalagot a HELL ENERGY Magyarország Kft. 31 ezer raklap befogadására alkalmas, teljesen automatizált magasraktárának átadásán.

EU-s hívás mindenkinek

2019. február 11.
Extra költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is.

Középpontban a hozzáadott cukor nélküliség

2019. február 06.
Január közepével indult a Cornexi új termékportfóliója, a HCN, azaz a hozzáadott cukor nélküli termékek bevezető kampánya.

Ütős reklámmal jelentkezett a Toyota

2019. február 05.
A Wizard, azaz Varázsló címmel bemutatott reklámfilm alapkoncepciója egészen egyedi.

Marketingesből lett péklánnyal indul a Nosalty új sorozata

2019. február 01.
Új sorozattal indítja az évet az idén 10 éves gasztromagazin: a különleges videóinterjúk főszereplői olyan emberek, akik korábbi hivatásukat hátrahagyva valósították meg álmaikat.

Összefogott a látássérültekért a Huawei és a Láthatatlan Kiállítás

2019. január 31.
A kezdeményezés célja, hogy a gyártó legújabb mesterséges intelligencia-applikációja, a Facing Emotions segítségével a két szervezet együttesen hívja fel a figyelmet a látássérültek mindennapi nehézségeire az érzelmek felismerését illetően.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

2019. március 22.

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.