Gyerekek eszközhasználatáról szóló videósorozatot indít a Vodafone

2 napja
A három részes sorozatban a hazai szakértők mellett szót kaptak olyan fiatal influencerek is, akik a digitális világban szocializálódtak, és véleményvezérként szavuk elér az érintett korosztályhoz.

Toyota 2018 Big Game Ad

2019. január 02.
A Toyota kisfilmje a humor mellett egy rendkívül fontos üzenetet, a tolerancia fontosságát is közvetíti.

Keresztes Ildikó: „Annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogy ennek véget kellene vetni”

2018. december 27.
Egy színész-énekes, aki összetéveszthetetlen hangján egy vicces sapkában kuncog az egyik pillanatban, aztán olyan mélységeket tár fel a múltjából, ami még DTK-t is szinte sokkolja – egy mondattal talán így írható le az Elviszlek magammal Keresztes Ildikóval készült epizódja.

Megható filmmel jelentkezett a Toyota

2018. december 19.
A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyotáról közismert, hogy a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktívan képviselteti magát, az olimpiai és paralimpiai mozgalom támogatásától a mozgáskorlátozottak életét könnyebbé tévő különleges kezdeményezéseken át a nagyszabású környezetvédelmi projektekig.

Habverőt ragadtak a sztárok

2018. december 13.
A Dr. Oetker az idei ünnepi időszakban is arra buzdít, hogy szánjunk időt a szeretteinkre, és lepjük meg őket házilag készített süteménnyel.

A Mikulás (és Rákóczi Feri) is Alfával jár

2018. december 12.
Olaszos lazaság: csavaros kedvesség és mikuláscsomag a Fiat 500-asokra, miközben kiderül, hogy a Mikulás – és Rákóczi Feri – is Alfával jár. Ünnepi minikampány az Armadillótól.

Édesanyák: a társadalom rejtett erőforrásai

2018. december 11.
Legyél te a jövő vállalkozója! – erre bíztatták a kisgyerekes szülőket a Coca-Cola HBC Magyarország és a Loffice Coworkid interaktív meetupján.

Katona Chairity

2018. december 11.
Decemberben elindult a Katona József Színház és Republic Group közös kezdeményezése, a Katona Chairity.

Az ajándékozás örömével lepi meg ügyfeleit a Vodafone, és a költségeket is állja

2018. december 03.
A Vodafone idén kilép a karácsonyi szolgáltatói akciók megszokott medréből és egy teljesen egyedi, a szeretet ünnepéhez és a Vodafone digitalizációs törekvéseihez illeszkedő koncepciót valósít meg - áll közleményben.

Varga Izabella: „A semmiből jött a baj, minden összeomlott körülöttünk”

2018. november 29.
DTK egészen a Barátok közt díszletéig ment, hogy felvegye a visszafogott ügyvédnőt, dr. Balogh Nórát… de az autóba már a „tornacipős” Varga Izabella szállt be mellé, aki az Elviszlek magammal kamerái előtt többet mutatott a „vargaizaságából”, mint eddig bármikor.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

3 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

3 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.