Király Viktor kádban, habok között

2019. október 03.
A Kádban sztár Instagramon futó versenyen minden eddig rejtőzködő szupersztár kiléphet a fényre.

Kampányol a GLAMOUR

2019. október 02.
A Republic Group nyerte a Ringier Axel Springer Magyarország médiavállalat GLAMOUR márkájának új image filmre és kreatív platformra vonatkozó koncepcióalkotási és megvalósítási feladatait.

1 jegy, 1 fa

2019. szeptember 30.
A 2019. november 20-21-én a Budapest Music Center-ben megrendezésre kerülő BrandFestival meghirdette az 1 jegy, 1 fa elvet!

A Toyota a NFL idénynyitójának nyertese

2019. szeptember 17.
Az Entertainment Data Oracle elemzőcég pontozta a 2019-es NFL idénynyitó meccs idején lejátszott összes reklámot, majd rangsorolta ezeket az általuk generált járulékos internet-forgalom nagysága alapján.

Hipergyors fejlődéstörténetek a Telenor kampányában

2019. szeptember 11.
A Telenor új kampánya a nyáron bevezetett #nagyonte platform gondolatiságát viszi tovább, miszerint a dolgok, amikbe belefogsz, amiket szeretsz és örömmel csinálsz, mind hozzád tesznek valamit.

Visszatér a képernyőre a Bosch IoT sztárja

2019. szeptember 09.
Heat smart #LikeABosch - ezzel a csatakiáltással tér vissza Shawn, a Bosch nemzetközi imidzskampányának bajuszos IoT sztárja.

Ingyenes virtuális földrajzóra indul az ELTE TTK támogatásával

2019. szeptember 05.
A különleges földrajzórák tananyaga követi a Nemzeti Alaptantervet.

Szexista a CBA új reklámja?

2019. augusztus 06.
Icuka szerint a nyár az egymást lassított felvételen locsoló fürdőruhás lányokról szól.

Angelina Jolie a Guerlain arca

2019. augusztus 06.
A Mon Guerlain illat kisfilmjét az Oscar-díjas operatőr, Emmanuel Lubezki rendezte, és a színésznő kambodzsai otthonában vették fel.

Ötéves a Groupama Aréna

2019. augusztus 02.
Pillantsunk be a modern sportlétesítményébe, úgy, mint eddig még soha, 360 fokban – ez volt az alapgondolata annak a különleges videónak, amely a komplexum születésnapja alkalmából készített a Groupama Biztosító.

Paks nem Csernobil

2 napja

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Lounge Group kommunikációs divíziója szervezte sajtóbejáráson mutatták meg az újságíróknak, miért nem lehet Paksból Csernobil.

Újabb befogadó játszóteret nyitott a Szerencsejáték Zrt.

2 napja

Új játszótér várja az ép és fogyatékkal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a Szerencsejáték Zrt. támogatásával jött létre.

VIP programot indít a Rossmann

2 napja

Megújul a Rossmann+ hűségprogram. A Bronz-, Ezüst- és Arany-tagsághoz szükséges vásárlások 2019. október 1-től számítanak.