Budapest is csatlakozott az adidas kezdeményezéséhez

2019. június 11.

Több mint kétszázan futottak az Óceánok Világnapján a műanyagszennyezés ellen.

Átalakul a L’Oréal

Átalakul a L’Oréal

2019. június 11.
A L’Oréal nem sokkal a Föld Napja után közzétette fenntarthatósági programjának éves jelentését. A „Sharing Beauty With All” program jelentős eredményeket hivatott mutatni a vállalat éghajlatváltozás elleni küzdelemben vállalt kötelezettségét tekintve.

Közösen kampányol a LEGO Csoport és a National Geographic Kids

2019. június 11.

A LEGO Csoport bemutatta az új, tengeri állatmentéssel foglalkozó LEGO Friends termékvonalat, amely négy szettet tartalmaz, melyek középpontjában életmentő tengeri küldetések állnak.

Európa TOP 5 zöld autójából négy Toyota

2019. június 11.

A mértékadó JATO közzétette az áprilisi európai új autópiacra vonatkozó elemzését.

A munkavállalók több mint fele rengeteget túlórázik

2019. június 11.

Frusztráltak, elégedetlenek, túlterheltek, de a stresszkezelésben nem jeleskednek a hazai munkavállalók, ami egyenes út lehet az úgynevezett munkahelyi kiégés felé - derül ki a Workania online kutatásából.

A digitalizáció nem csak a diplomások kiváltsága

2019. június 11.

A Makerspace.hu a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás (DOKK) keretében mutatta be saját fejlesztésű tananyag családját.

Mesterséges intelligencia a Parlamentben

2019. június 07.

A Felsőház pódiumán egymást váltották a kormányzati szereplők, telekommunikációs világcégek első emberei és az oktatási szakemberek.

Megújul a Borháló

2019. június 07.

A most bevezetett fiatalos arculat a kötelező dizájnfrissítésen túl a márka nyitottságát, rugalmasságát, vevőközeliségét jeleníti meg.

Ezzel a magyar találmánnyal elkerülhetők a vadgázolásos balesetek

2019. június 07.

A Siren7 vadfigyelmeztető rendszerrel a balesetek döntő többsége elkerülhető, ugyanis a forgalomban lévő vadsípokkal szemben ez a magyar szabadalom bizonyítottan működik.

Hatszoros hasznot hozott a GVH

Hatszoros hasznot hozott a GVH

2019. június 06.
2013 és 2018 között a fogyasztók több mint hatszor annyit takarítottak meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tevékenysége révén, mint amennyibe a Hivatal működése került - írják a közleményükben.

Parkos sztárzenekarok fognak össze az Uniceffel

2019. június 12.

Az egyedülálló este jegybevételét teljes egészében a szervezet kapja, ami azt jelenti, hogy minden megvásárolt belépővel hátrányos helyzetű lurkóknak segíthetsz.