Indul a XIXO új image kampánya

2020. július 09.

A HELL ENERGY Magyarország intenzív kampányokkal és jelenléttel újrapozícionálja XIXO brandjét.

Kizökkentette a rutinból a karantén a kommunikációs szakmát

2020. július 09.

A szakemberek úgy látják: a járvány „érdekes és újszerű” feladatokat hozott. Nyilvánvalóvá vált emellett, hogy a belső kommunikációt nem lehet elhanyagolni – derül ki az Uniomedia és a Media1 közös kutatásából.

Az Ipsos a világ leginnovatívabb kutatócége

2020. július 09.

A globális kutatási piac legnagyobb ügyfelei idén is az Ipsost választották meg győztesnek a Research Industry Trends (GRIT) nevű innovációs rangsorban.

A koronavírus a hírekben is uralta a tavaszt

2020. július 08.

A Clementine az online felületeken megjelent hírekből készített strukturált adatbázist, melyen megvizsgálta a súlypontok változását az érintett témákat illetően.

Példátlan bírságok a fogyasztók védelmében – évet értékelt a GVH

2020. július 08.

8 milliárd forint kiszabott bírságból 5 milliárdra bírságolták a cégeket fogyasztóvédelmi ügyekben ebben az évben.

A fogyasztók közel fele már csak környezetbarát csomagolású termékeket vásárol

2020. július 08.

Egy 2020-as kutatás arra mutat rá, hogy a csomagolások színénél, formájánál és mintájánál kezd sokkal fontosabb lenni az, hogy miből készült, főleg a fiatalabb generáció körében.

A Glamour-shopping idén sem maradhat el a Rossmannban

2020. július 08.

A Rossmann július 8. és 13. között várja a vásárlókat üzleteiben és Online Drogériájában egyaránt a Glamour-napok alkalmából.

Újra munkakereső fiataloknak segít a Google és a Coca-Cola Magyarország

Újra munkakereső fiataloknak segít a Google és a Coca-Cola Magyarország

2020. július 08.
Díjmentes online képzéssel segíti július 13-án a munkakereső fiatalokat a Google Magyarország Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő #énjövőm programja. A két nagyvállalat közös webináriumán a biztonságos online jelenlétről és a távmunkáról a Google szakértőitől tanulhatnak a résztvevők, az álláskereséshez és munkavállaláshoz elengedhetetlen alapismeretekbe pedig az #énjövőm trénere enged majd nekik betekintést. Az előadások célja, hogy a résztvevők útmutatást kapjanak abban, hogyan lehet a koronavírus-járvány utáni időszakban érvényesülni az online térben és ezáltal sikeresen megtalálni a számukra megfelelő állást.

Kolodko szobrok Kőbányán: Sörgyár ihlette a legújabb alkotásokat

2020. július 08.

Két új miniszoborral gazdagodott Budapest, Kőbányán most először tűnnek fel a jellegzetes Kolodko-figurák. A Dreher Sörgyárak története ihlette a szobrászt a legújabb szobrok elkészítésekor.

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

2020. július 07.

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.