Automatizálnának az SAP startupjai

2020. július 28.

Évről évre SAP alkalmazottak ezreit vonják be világszerte az SAP Intrapreneurship programba, arra ösztönözve őket, hogy vállalkozási és termékfejlesztési ötleteiket az SAP keretein belül futtassák fel önálló startuppá.

Elindult a jelentkezés Budapest Design Week 2020 fesztiválra

2020. július 28.

A programötletekkel ezúttal díjmentesen lehet részt venni a fesztiválon, a jelentkezéseket augusztus 17-ig várják.

Wolf András és Varju Viktor is várja a közönséget a Séf Fesztiválon

2020. július 28.

A négy napos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja.

Cyberbullying a COVID19 tükrében

Cyberbullying a COVID19 tükrében

Bodnár Erika 2020. július 28.
A válaszadó gyerekek 60%-át csúfolták már neten, a megkérdezett lányok 55%-a pedig zaklatást is tapasztalt az online térben, míg a fiúk esetében ez az arány 27%-os – derült ki abból az online feltérképezésből, amely a cyberbullying elleni #nemvagyegyedül kampány során készült. A Médiapiac az UNICEF Magyarország kommunikációs tanácsadóját, Kordos Szabolcsot kérdezte a kampány eredményeiről, melyet a szervezet a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal indított, a Generali támogatásával.

Szeptemberben rendezik meg a Cégek Éjszakáját

2020. július 27.

Szeptember 24-én rendezik meg a Cégek Éjszakáját, a karriernapon az ultramodern, 3D-s technika segítségével, virtuálisan is megnyílnak a budapesti cégek kapui a munkavállalók számára.

Hatalmas munkaerőhiány keletkezhet a pénzügyi szektorban

2020. július 24.

A koronavírus-járvány hatására a pénzügyi szektor nem volt felkészülve. A munkavállalók is nehéz helyzetbe kerültek. Cser Roland közgazdász, HR specialista elemzi, milyen változásokat hozott a koronavírus a szektorban.

50 milliós versenyhivatali bírság gyermekeket befolyásoló reklámok miatt

2020. július 23.

A GVH megállapította, hogy jogsértő volt a Marslakócskák vitamin rágótabletta kereskedelmi kampánya, mivel közvetlenül szólította meg a gyermekeket a termék megvásárlására.

Elnökséget választott a Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata

2020. július 23.

Dudás Hunor, a The Path Sportmanagement tulajdonosa és ügyvezetője irányítja júliustól a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Sportmarketing Tagozatát a következő négy évben.

Startup ötletgyár épül a válság ellen

2020. július 23.

A Restart2020.org a COVID19 gazdasági hatásainak enyhítésére tesz kísérletet a júliusban indított online startup ötlet és projektversennyel.

Hatalmasat zuhant a fogyasztói bizalom a koronavírus miatt

2020. július 23.

Magyarországon a második negyedévben 15%-kal alacsonyabb a bizalom, 66 ponton áll.

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

2020. július 30.

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése értelmében - írja az MTI.