A legokosabb SpongyaBob rajongót keresi a Nickelodeon

2016. augusztus 23.

„Többképernyős”, a televíziót és a mobil eszközöket ötvöző játéksorozatot indít a Nickelodeon.

Strandolimpiát hirdet a Nickelodeon

2016. július 12.

A 4-14 éves korosztálynak létrehozott mobil játszóparkot júliusban hat hazai strandon állítják fel.

Bajnokságot kapott a Cartoon Network új appja

2016. július 08.

Különleges eseményen mutatják be sikersorozatán, a Kalandra fel!-en alapuló új appjukat, az Adventure Time Card Wars Kingdom-ot: Let’s Play Flooping Card Wars!néven közös online játék bajnokságot rendez a Machinima-val.

763 tanóra, 26518 bejelentés

2016. június 30.

A Safer Internet Program konzorciuma tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a szülők, pedagógusok, gyermekek figyelmét az internethasználatból fakadó esetleges veszélyekre és azok kivédésének lehetőségeire.

Filmes tábor a Da Vinci Learning csatornával

2016. június 28.

A Korda Stúdió 2016 nyarán immár negyedik alkalommal várja a filmkészítés iránt lelkesedőket. A Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna külön programnappal várja az érkezőket.

Újra kifut a Nickelodeon hajó

2016. június 16.

Június 19-én, vasárnap többek között SpongyaBobbal és Dóra, a felfedezővel is találkozhatnak a résztvevők.

Elindult az Európai Unió és az UNICEF közös kampánya

Elindult az Európai Unió és az UNICEF közös kampánya

2016. május 31.
Az #EmergencyLessons kampány a konfliktuszónákban és katasztrófaövezetekben élő gyerekek oktatásának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Biztonsági tippek netező gyerekekhez

2016. május 26.

Mit tehetnek a tudatos szülők? Mire érdemes odafigyelni a gyerekek viselkedésével kapcsolatban és milyen eszközök vannak a segítségünkre, a nagyobb felügyelet elérése érdekében?

Gyerekszerkesztők az Origón

2016. május 05.

Elindult a Republic Group és a Dévai Szent Ferenc alapítvány közös 1%-os kampánya. A kampány online és offline felületeken látható.

Elkelt a DreamWorks

Elkelt a DreamWorks

2016. április 29.
A Comcast-csoporthoz tartozó NBCUniversalhoz kerül a DreamWorks Animation a piaci elemzők által 3,8 milliárd dollárosra becsült üzlet eredményeként. Ezzel egy csapatban játszhat majd olyan stúdiókkal, mint a Universal Pictures és a Fandango. A résztvevők azzal számolnak, hogy még az idén lezárható az ügylet.

Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra

2016. október 20.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) október 19-én negyedik alkalommal rendezte meg az Európai Unió „Safer Internet Program” (SIP) keretében nemzetközi konferenciáját.

Új kiadvány a Kismama magazintól

2016. október 18.

A Kismama magazin legkisebbeket érintő, 80 betegséget és tünetet taglaló, szakértők által összeállított kisokosa, a Gyermekbetegségek A-Z-ig a baba születésétől hároméves koráig segíti a szülőket.

Oktatási kiadvány a Nők Lapjától

2016. október 7.

Hiánypótló kiadványt kaptak a pályaválasztás előtt álló tinédzserek: idén is megjelent a Nők Lapja különszáma, az Iskolaválasztó.

LEGO Store-t kap a WestEnd

2016. szeptember 30.

Ma megnyílik a LEGO Store WestEnd. A nyitó hétvége számos izgalmas programot és játékot tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.