A tévé jövőjéről beszéltek a Telekom MOST Fórumán

2020. február 14.

A Telekom havonta megrendezésre kerülő kerekasztal-beszélgetésén, a MOST Fórumon ezúttal a televíziózás jövője és a streaming szolgáltatások térnyerése volt a téma.

Ismét keresik a legtehetségesebb forgatókönyvírókat

2015. augusztus 26.

A legígéretesebb pályázókat többek között a Rém rendes család forgatókönyvírója is oktatja majd.

Médiadivízió-vezetőt igazolt a Lakatos Márk Group

2015. március 23.

Az RTL Klub, a TV2 és az Emocionális Marketing ügynökség után Árkos Bence a Lakatos Márk neve fémjelezte businessben folytatja pályafutását.

Forgatókönyvíró-generációt nevelnének

2015. február 17.

Csak egy nap leforgása alatt lehet jelentkezni a formabontó mentorprogramra, ahol ösztöndíjjal tanulhatnak forgatókönyvírást a magyar tehetségek.

Távozik az Origótól Hámori Barbara

2011. augusztus 09.

Lezárult a szórakoztató tartalmak projekttel kapcsolatos építkezés, a szakember helyére nem neveznek ki utódot.

Kezdődik a Berlinale!

0 perce

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja - írja az MTI.

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

17 órája

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com

670 millióra bírságolták a Telekomot

19 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

20 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.