Többet költöttek tévéreklámra a cégek áprilisban

2016. május 11.

A teljes népesség napi átlagban 265 percig nézett tévéműsort valós időben, 4 százalékkal rövidebb ideig, mint a tavalyi negyedik hónapban.

Pörög a Publicis

2014. április 22.

Remek első negyedévet zárt az Omnicommal összeolvadóban lévő, párizsi székhelyű globális reklámcég. De gondok azért náluk is akadnak.

Bekeményít a prágai közmédia

2014. február 11.

A változások éve lesz az idei a cseh közszolgálati médiában. Első nekifutásra az ügynökségek, sales house-ok alkalmazásának jól bevált rendszerét rúgják fel.

Mikor lesz már kendertender?

2014. január 16.

A reklámipar szereplői egyelőre csak saccolgatják, mekkora üzletet jelent a számukra a Coloradoban véget ért marihuánastop. A döntésnek mindenesetre több vetülete van, de több perspektívát is rejt, mint azt elsőre gondolnánk – derült ki mostanra.

RTB vonalon működik együtt a Google és a Springer

2013. november 19.

Ha vannak is más területeken viták a felek között, pragmatikus együttműködést látszik kiépíteni a Google és az Axel Springer médiaház.

Bécs közmédiát nyír

2013. november 05.

Pénzügyileg mesésnek mondható helyzetben van az ORF, amely ugyanúgy profitál a reklámpiac boomból, mint riválisai. Mégis leépítésre készül.

Kizöldült a Google

2016. június 17.

Közleményben ismerte el a keresőóriás, hogy mostantól ez lett hirdetéseinek alapszíne. A szakértők szerint a bevételnövelés áll a háttérben.