Ismét ICEEfest

2015. április 09.

Mit tanultunk az ICEEfesten?

2014. június 27.

A programozott vásárlás, a mobil és a kütyük is fontos szerepet kaptak a dél-kelet-európai régió legnagyobb digitális marketing seregszemléjén.

Prémium programozott piactér indul

2014. június 20.

A ThinkDigital csoport helyi médiavállalatokkal közösen hozza létre a román piac legjelentősebb prémium oldalait tömörítő piacteret.

Nemzetközi tudásmegosztás és inspiráció: ICEEfest

2014. június 02.

A legfrissebb trendek és best practice-ek Bukarestben a marketingkommunikáció, és kiemelten a digitális megoldások területéről, a Thinkdigital szervezésében.

„A közösségi médiát a hagyományos PR természetes evolúciójának tekintem”

2013. július 10.

Dirk Singer már több díjnyertes ügynökséget is alapított. Most éppen a vizuális közösségi média érdekli, így többek között arról kérdeztük, hogy forradalmat csinál-e a Google Glass.

Előbb az üzenetekkel foglalkozzunk, csak azután a platformokkal

2013. június 24.

Az ICEEfesten jártunk Bukarestben, ahol sok szó esett mobilról, átalakuló videovilágról, és maguk a platformtulajdonosok tanácsolták a címben írtakat. A Thinkdigital-csoport által jegyzett konferenciára a régió kilenc országából érkezett a közönség. A témák nagyrészt ugyanazok, mint ″nyugaton″.

Erre figyeljenek a marketingesek: prediktív személyre szabás, konvergencia, big data

2013. május 15.

Az ICEEfest szervezőivel beszélgettünk - nem kizárólag a konferenciáról. Régiós viszonyok és trendek, amelyekre figyelnünk kell. Kérdéseinkre Dragos Stanca, a Thinkdigital Romania ügyvezető igazgatója, a konferencia alapítója és Nectari Charitakis, a Thinkdigital Group operatív igazgatója válaszolt.

Digitális csúcstalálkozó a szomszédban

2013. május 06.

Június 6-7-én a bukaresti ICEEfesten jönnek össze a régió digitális szakemberei. A Médiapiac olvasóinak egyedi kedvezmény is jár az eseményre.