Gyerekek médiafogyasztását és eszközhasználati szokását vizsgálja az Ipsos

2019. június 19.

Ugrásszerűen nőtt a gyerekek tévézés közbeni okoseszköz-használata. A kedvenc gyerekcsatornák rangsorát a Nickelodeon, a Disney Channel és a Cartoon Network hármasa vezeti. Részletek: itt.

Egy átlagos nap az okostelefonunkkal

Egy átlagos nap az okostelefonunkkal

2018. február 07.

Az Ipsos által végzett felmérés szerint a magyarok több mint fele a vécére is gyakran az okoskütyüjével megy, 45 százalékuk ébredés után elsőként a telefonja után nyúl, közel kétharmaduk pedig lefekvés előtt is a mobilját nyomkodja.

A gyerekek döntő hatással vannak a család médiafogyasztására

A gyerekek döntő hatással vannak a család médiafogyasztására

2017. február 22.

A kutatócég legutóbbi mérése óta megduplázódott a gyerekes háztartásokban mért okostelefon-penetráció. A tabletek elérése ennél is nagyobb ütemben, körülbelül háromszorosára nőtt.

Ugrásszerűen nőtt a gyerekek tévézés közbeni okoseszköz-használata az elmúlt években. A kedvenc gyerekcsatornák rangsorát a Disney Channel, a Nickelodeon és a Cartoon Network hármasa vezeti.

Hiánypótló piackutatási megoldással jelentkezik az Ipsos

2019. május 13.

A DIY (Do it yourself) alapú online kutatási szolgáltatás kis-, közép- és nagyvállalatok számára, kommunikációs és reklámügynökségeknek, tudományos kutatásokhoz, újságírók és riporterek számára is hasznos lehet.

Új technológiák

2019. február 6.

Az Indiában és Kínában élők nagyobb lehetőségeket látnak a digitalizáció terén.

A DKT Közgyűlése a Gemiust választotta

2017. május 31.

A 2016 őszén kezdődött pályázati folyamatban a fő cél a minőségi adatszolgáltatás megtartása és az új technológiákra való nyitottság biztosítása volt.