A vírus miatt a „felhőélményt″ keresik a vállalatok

2020. május 25.

Az informatikai beruházások volumenét nem tépázta meg a koronavírus-járvány – derül ki az adatközponti és hálózati informatikai megoldások terén hazánkban piacvezető Hewlett Packard Enterprise szakértői véleményéből.

Idén is fontos lesz az IT-biztonság a vállalatoknál

Idén is fontos lesz az IT-biztonság a vállalatoknál

2020. január 10.
A Micro Focus szakértői szerint 2020-ban a gépek sietnek segítségünkre a védekezésben, és egyre több vállalat igyekszik majd csökkenti a kockázatokat a kiemelt fiókok, a felhasználói tevékenységek és az IoT-eszközök ellenőrzésével, valamint az alkalmazások biztonságának tesztelésével.

Indul a T-Systems Akadémia

2017. június 09.

Informatikus képzést indít utánpótlásának nevelésére a T-Systems Magyarország szeptember 1-től.

Összefognak a magyar YouTube-sztárok

2016. november 23.

A PlayIT Show felhívására népszerű vloggerek ajánlották fel árverésre kedvenc tárgyaikat, hogy támogassák egy 10 hónapos szegedi kisfiú gyógyulását.

Üzletfejlesztési díjat nyert az Invitel

2015. szeptember 03.

Az IT Business által idén alapított pályázaton az elmúlt időszakban lezajlott átfogó szervezet- folyamat- és rendszerfejlesztési projektjével nyert a társaság.

Lassul az IT-piac

2013. augusztus 15.

Módosította információ-technológiai előrejelzését az egyik legnevesebb elemzőcég. Nemcsak a tavalyinál, de a jósoltnál is lassabb lesz a piac.

IT témájú magazin indult

2011. október 07.

Végzős egyetemistáknak szánják a havonta megjelenő szaklapot. A magazint az IT Business kiadója jegyzi.

Így adakoznak a magyarok

13 órája

Rendszeres jótékonyság helyett inkább akkor adakozunk, amikor a helyzet megkívánja, túlnyomórészt pedig a rászoruló és a beteg embereknek segítünk tárgyi adományokkal – derült ki a Tesco felméréséből.