Művészkvartett az Igazgyöngy Alapítványért

2018. december 10.
Mi a közös Koncz Zsuzsában, Dés Lászlóban, Fischer Ivánban és Thuróczy Szabolcsban azon túl, hogy mindnyájuknak nagykoncertje, bemutatója közeleg?

Újra segít a JOY-Tündér

2018. április 26.
Folytatódik a JOY magazin jótékonysági programja, a JOY-Tündér, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet is támogatják az olvasók.

Nehéz sorsú gyermekek kapnak ajándékot a Manó Műhelytől

2017. november 24.
Jótékonysági kezdeményezést indít 2017. november 23-tól december 6-ig a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Apró segítség, hatalmas öröm

2017. november 17.
Újraindult a Procter & Gamble és a SPAR Magyarország jótékonysági programja.

Elkészült az Tegyél jót! program bemutató kisfilmje

2017. szeptember 04.
A Kemény Dénes által alapított Szülők Háza Alapítvány jótékonysági programja, a „Tegyél jót!” program 2016-os indulása óta több száz állami gondozásban élő gyereknek nyújtott segítséget.

Megjelent a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze

2016. december 06.
A CzutorBorsók új gyereklemezére a Belmondo és a Nyers frontembere, Czutor Zoltán és társai, Pálfy Zsolt dalszerző és Köles Eliza énekesnő játékos dalokat írtak a járművekről Kresz Géza utazásai címmel.

Közhelyekből reklámfilm: hogy lesz cuki adni?

2015. november 23.
Szabó Simon színész és filmrendező az adományozást népszerűsítő kisfilmeket készített.

Jótékony célért futottak

2019. augusztus 7.

Nem mindennapi panoráma, elszánt futóközösség és jótékony adománygyűjtő futás várta a fővárosban megrendezett Generali Night Run résztvevőit.

Mosoly koncert az autistákért

2019. május 30.

Autisták javára gyűjtenek az Út a Mosolyért Alapítvány Mosoly elnevezésű jótékonysági koncertjén, amelyet ma tartanak Budapesten az Erzsébet téren.