Művészkvartett az Igazgyöngy Alapítványért

2018. december 10.
Mi a közös Koncz Zsuzsában, Dés Lászlóban, Fischer Ivánban és Thuróczy Szabolcsban azon túl, hogy mindnyájuknak nagykoncertje, bemutatója közeleg?

Újra segít a JOY-Tündér

2018. április 26.
Folytatódik a JOY magazin jótékonysági programja, a JOY-Tündér, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet is támogatják az olvasók.

Nehéz sorsú gyermekek kapnak ajándékot a Manó Műhelytől

2017. november 24.
Jótékonysági kezdeményezést indít 2017. november 23-tól december 6-ig a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Apró segítség, hatalmas öröm

2017. november 17.
Újraindult a Procter & Gamble és a SPAR Magyarország jótékonysági programja.

Elkészült az Tegyél jót! program bemutató kisfilmje

2017. szeptember 04.
A Kemény Dénes által alapított Szülők Háza Alapítvány jótékonysági programja, a „Tegyél jót!” program 2016-os indulása óta több száz állami gondozásban élő gyereknek nyújtott segítséget.

Megjelent a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze

2016. december 06.
A CzutorBorsók új gyereklemezére a Belmondo és a Nyers frontembere, Czutor Zoltán és társai, Pálfy Zsolt dalszerző és Köles Eliza énekesnő játékos dalokat írtak a járművekről Kresz Géza utazásai címmel.

Közhelyekből reklámfilm: hogy lesz cuki adni?

2015. november 23.
Szabó Simon színész és filmrendező az adományozást népszerűsítő kisfilmeket készített.

Mosoly koncert az autistákért

2019. május 30.

Autisták javára gyűjtenek az Út a Mosolyért Alapítvány Mosoly elnevezésű jótékonysági koncertjén, amelyet ma tartanak Budapesten az Erzsébet téren.