A kutyák biztonságos szállításával kampányol a Groupama Biztosító

2019. november 08.
Idén ősszel a kutyáké a főszerep a Groupama Biztosító kampányában, amelynek keretében a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság osztotta meg tapasztalatát az állatok biztonságos szállításával kapcsolatban.

Király Viktor kádban, habok között

2019. október 03.
A Kádban sztár Instagramon futó versenyen minden eddig rejtőzködő szupersztár kiléphet a fényre.

Kampányol a GLAMOUR

2019. október 02.
A Republic Group nyerte a Ringier Axel Springer Magyarország médiavállalat GLAMOUR márkájának új image filmre és kreatív platformra vonatkozó koncepcióalkotási és megvalósítási feladatait.

Hipergyors fejlődéstörténetek a Telenor kampányában

2019. szeptember 11.
A Telenor új kampánya a nyáron bevezetett #nagyonte platform gondolatiságát viszi tovább, miszerint a dolgok, amikbe belefogsz, amiket szeretsz és örömmel csinálsz, mind hozzád tesznek valamit.

Visszatér a képernyőre a Bosch IoT sztárja

2019. szeptember 09.
Heat smart #LikeABosch - ezzel a csatakiáltással tér vissza Shawn, a Bosch nemzetközi imidzskampányának bajuszos IoT sztárja.

Láncfűrésszel riogat legújabb kampányában a CHERRISK

2019. július 16.
Május óta láthatók a kampány utas- és lakásbiztosítás display és PPC hirdetései, az animációs TVC-k pedig június közepe óta futnak.

Influencerekkel edukál a SIGNAL IDUNA

2019. június 12.
Az öngondoskodásra hívja fel a figyelmet, a kampányt az Armadillo tervezte.

A VMLY&R készítette a megújult Vodafone RED kampányát

2019. május 23.
Egy hatalmas wifi jel hullik darabokra a Vodafone legújabb reklámfilmjében, szimbolizálva a korszakhatárt, amelyet a szolgáltató az új RED tarifájával maga mögött hagy.

Látványos ízkavalkád a 150 éves PICK jubileumi kampányában

2019. május 23.
A kampány célja megmutatni, hogy a szegedi márka 150 éve a szokásos magas minőséget és változatos termékportfóliót nyújtja az igényes fogyasztóknak, ezzel ösztönözve a gyakoribb vásárlást és az új termékek kipróbálását.

Reklámfilmmel népszerűsítik a Magyar Terméket

2019. május 22.
Reklámkampányba kezdett a közösségi médiában a Magyar Termék Nonprofit Kft., hogy ezzel is támogassa a védjegyes termékek növekvő elismertségét.