Te is látod, amikor hallod?

Te is látod, amikor hallod?

2020. március 04.
Jégkockák csilingelése a pohárban; halk koppanás, ahogy a kupak leesik az üvegről; majd a frissítő ital pezsgésének dallama. Hallod, ahogy elképzeled? És szinte látod is magad előtt? Erre a jelenségre, a szinesztéziára épít a Coca-Cola új, „Try not to hear this”, vagyis „Te is látod? /Te is hallod?” kampánya.

Pataki Zita kampányt indít a férfi termékenységért

2020. március 02.

Pataki Zita magyar hírességeket is bevont kampányába, akik őszintén vallottak erről a kényes témáról.

#nemluxustaska kampány a rászoruló nőkért

#nemluxustaska kampány a rászoruló nőkért

2020. január 03.
A kampány célja, hogy az úgynevezett menstruációs szegénységben élő nők számára olyan adománycsomagokat gyűjtsön, amelyek számukra nélkülözhetetlen eszközökből és intim higiéniás termékekből állnak. Az adományozók ezeket a termékeket egy általuk már nem használt női táskában juttatják el a budapesti és vidéki gyűjtőpontok valamelyikére, ahonnan azok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével jutnak el a rászoruló nőkhöz.
Mélységek és magasságok

Mélységek és magasságok

2019. december 16.
Az egykori Átrium mozi épületében találkozunk, aminek örülök, mert kevés autentikusabb helyszínt tudtunk volna választani az első nagyjátékfilmes rendezővel, Bagota Bélával és filmjének főszereplőjével, Krisztik Csabával, akiknek saját bevallásuk szerint a Valan – Az angyalok völgye című alkotásuk révén sikerült felülniük egy őrületes érzelmi hullámvasútra. Azt már én teszem hozzá, hogy amiképpen a valódi vasúti szerkezetek, úgy a film is képes a fordulatok széles skáláját bemutatni.

Dogfluencerek is beszálltak az aktivitásba

2019. december 06.

Kutyák és cicák örökbefogadása áll a CIB új kampányának középpontjában.

Megvannak a HáziPatika.com kampányának győztesei

Megvannak a HáziPatika.com kampányának győztesei

2019. december 04.
Bohócdoktort, YouTubert, de többek között a bajtársait újraélesztésre oktató rendőrtisztet is díjazott az Egészséghősök pályázat szakmai zsűrije és közönsége 2019-ben.

Ötödször indítja el kampányát a Cartoon Network

2019. november 06.

Az Aki ver, az nem haver című kampány nagykövete Kapás Boglárka.

Fiatal tenisz tehetségeket karol fel a Lavazza

2019. november 05.

A 2019. november 5-9. között Milánóban megrendezésre kerülő Next Gen ATP Finals 2019 támogatásával igyekszik megnyitni a kapukat a Z generáció felé is.

Véradókampányt hirdet a felsőoktatásban tanulóknak a Magyar Vöröskereszt

2019. október 10.

Ezúttal nem az intézmények versenyeznek egymással, hanem a diákok egyénileg és csapatban is bizonyítani tudják tettrekészségüket.

Magyarország legmaszatosabb gyermekét keresik

2019. október 10.

A kampányban Szinetár Dóra színésznő és Kulcsár Edina mellett több celeb-anyuka hívja fel a figyelmet az egészséges életmódra.

Medenceszoba, betegszoba, trambulinterem

2020. április 6.

Gyerekek egy csoportja rajzolt álomházakat, hogy segítsék a lakhatási problémákkal küzdő és hajléktalan embereket egy civil szervezet adománygyűjtő kampányában.