Balhés frekvencia: második menet

2010. december 25.

Nekikezdhet a jogelődje által a választások előtt a Klubrádiónak ítélt, de az új, konvergens médiahatóság által oda nem adott fővárosi frekvencia újrapályáztatásának a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) – derül ki a médiatanács honlapján most közzétettekből.

Nagy bünti a Neónak

2010. december 22.

A lehetségesnél több reklám és a vállalnál kevesebb hírműsor volt szeptemberben a Neo FM-en; az eredmény egy méretes büntetés.

Perel a Roxy

2010. december 21.

Perel a koncessziós szerződését megsemmisítő médiahatósági döntés miatt a Roxy rádiót üzemeltető társaság – közölte portálunkkal az ügyvezető.

Felszámolják a Roxy Rádiót

2010. december 20.

Felszámolják a Roxy Rádiót működtető társaságot – közölte portálunkkal a médiatanács. Több éves késedelem és több, az adót működtető társaság által be nem tartott megállapodás után bontottak szerződést a Roxy Rádióval – áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának közleményében.

12.000 HUF/mp

2010. december 18.

Reklámidő-túllépésért büntette a Médiatanács az egyik tematikus csatornát. A kihágás és a szankció is aprócska volt.

Roxy: szilveszteri halál?

2010. december 17.

Az év utolsó napjáig sugározza műsorát a Roxy; legalábbis ez derül ki egy YouTube-videóból. A társasság vezetője egyelőre nem elérhető.

Káralapot szerveznek a kiadók?

2010. december 17.

A médiatanács által kiszabandó, súlyos bírságok fedezésére hoznának létre közös alapot kiadók – írja a Napi.

Drága Édesnégyes

2010. december 17.

Eddig százmillió forintnyi büntetésnél tart a TV2 Édesnégyes című produkciója – írja a Magyar Nemzet.

Adós, hallgass!

2010. december 17.

A Roxy Rádió az első lehet a koncessziós díj nemfizetése miatt frrekvenciáját vesztő adók sorában – írja a Stop.hu.

Klubrádió: válaszcsapás

2010. december 16.

Alapjaiban vitatja a médiatanács által előző nap közölteket a Klubrádió. Szerintük sosem akartak ők két fővárosi frekvenciát, és csak azért szálltak versenybe az egykori Deejay hullámsávjáért, hogy biztosan túlélhessék mostani koncessziójuk két hónap múlva esedékes lejártát. Úgy tudjuk, a társaság perelni is hajlandó.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

5 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.