Milyen módszerekkel és kommunikációval lehet felülkerekedni a válságon?

Milyen módszerekkel és kommunikációval lehet felülkerekedni a válságon?

Hegyi Henrietta 37 perce
Már március első felében világossá vált, hogy a koronavírus járvány hosszú távon is hatással lesz a világgazdaságra. Sokkal kevesebbet lehet tudni azonban arról, hogy milyen lesz pontosan ez a hatás és hogyan érdemes egyáltalán kezelni? Négy ismert, hazai válságkommunikációs szakembert kérdeztünk meg arról, hogyan teljesítünk eddig, „fekete hattyúnak” számít-e a jelenlegi válság, milyen elméleti és gyakorlati tanácsaik vannak és hogyan lehet nyertesként kikerülni a krízisből.

A GVH kifogásolható gyakorlatokat talált a vírusellenes termékek internetes árusításánál

4 órája

A koronavírus-járványra tekintettel a GVH átvizsgálta a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat és több kifogásolható gyakorlatot is talál - írja az MTI.

Hogyan kommunikálj a vásárlóiddal a jelenlegi válság idején?

R. Nagy András 19 órája

R. Nagy András, a Probakő Kommunikácó ügyvezető igazgatója összegyűjtötte, mit lehet és mit kell kommunikálni ebben a vészterhes időszakban.

Varga Attila Sixx: „Az életünk színtere a virtuális világ lett”

Varga Attila Sixx: „Az életünk színtere a virtuális világ lett”

1 napja
A mai magyar média egyik legmarkánsabb hangvételű televíziós szakújságírója, Varga Attila, alias Sixx szerint a járvány igazán nagy vesztesei a sportcsatornák lesznek, de a válság hatására a két nagy kereskedelmi csatorna vezetőinek is meg kell majd találniuk a menekülőutakat. De milyen átrendeződés várható a médiapiacon, hogyan alakulnak át a fogyasztási szokások, és mennyire került veszélybe az újságírók megélhetése?

Hogyan vélekedik 123 vállalat a koronavírus gazdasági hatásairól?

HR Evolution 2 napja

A járvány által kialakult helyzet óriás változásokat generál az egész világban, amelyeket gazdasági, munkaerő-piaci és HR szakmai szempontból is érdemes megvizsgálnunk - erről szól a HR Evolution kutatása.

Elnézőbb lehet a Versenyhivatal a létfontosságú eszközök gyártóival szemben

2 napja

Az Európai Versenyhatóságok Hálózata közös közleménye értelmében bizonyos létfontosságú eszközöket előállító ágazatok adott esetben könnyítésekre, vagy hatósági engedményekre számíthatnak.

A világjárvány alatt az ATV is a távolságtartásra buzdít

2 napja

Az ATV új logóval buzdít a távolságtartásra a koronavírus-járvány idején.

Adatvédelmi szabályok a koronavírusra tekintettel

2020. március 28.

Lehetősége van-e a munkáltatónak az egészségügyi adatok gyűjtésére annak érdekében, hogy kiszűrjék az esetlegesen fertőzött személyeket?

A cégvezetők egy része nem bízik a home office hatékonyságában

2020. március 27.

A Dreamjo.bs és Az Év Irodája csapata egy telefonon és online felületen végzett kutatás keretében vizsgálta a hazai vállalatok attitűdjét a koronavírussal kapcsolatban, partnereik körében.

Amit sokan nem tudnak - fizetés nélküli szabadság elrendelése esetén szünetel a TB jogviszony

2020. március 27.

A fizetés nélküli szabadság TB jogviszonyra gyakorolt hatásait vizsgáljuk dr. Brózmann Attila, az act legal | Bán és Karika Ügyvédi Társulás ügyvédjének segítségével.