Idén is szeretjük a tévét

2014. február 19.

Címszavakban összegezte az egyik szakági szervezet, miért zárnak jó évet 2014-ben Európában; szerintük aranykorát éli a televízió az öreg kontinensen.

Super Bowl-rekord

2014. február 10.

A közönséget ugyan zavarhatta, hogy nem sikeredett kiegyenlítettre a küzdelem, a mérési adatok alapján ezért még nem kapcsoltak máshová az amerikaiak.

Osztrák közrádió-beton

2014. február 06.

Hihetetlen közönségarányt produkált a közrádió Ausztriában. Tegyük hozzá: tartós trendről van szó, amely nem is látszik változni.

TV piaci körkép 2013

2014. február 05.

Az egy főre jutó napi reklámnézési idő 23 perc volt, ami alatt egy személy átlagosan 78 darab televíziós reklámot látott.

2,6 perc késleltetés

2014. január 14.

Tovább növekedett az általános szórakoztató csatornák közönségaránya - derül ki a Nielsen Közönségmérés 2013 harmadik negyedévére vonatkozó adataiból. A késleltetett tartalomfogyasztás aránya egyelőre 1 százalék körül alakul.

A Discovery Channel belép a fikciós tévésorozatok világába

2013. december 19.

A csatorna arany témájú műsorokat tartalmazó szezonja keretében jövő januárban Klondike címmel minisorozatot indít a CEEMEA régióban.

Tájkép analóglekapcsolás után

2013. december 11.

November végére szinte mindenki átváltott valamilyen más vételi módra, akit érintett a lekapcsolás. Ötből négyen a digitális földfelszín mellett döntöttek - derül ki a Nielsen Közönségmérés adataiból.

Új napi realityt indít a TV2

2013. december 02.

A civilek életét követő műsor mellett az Édes élet is adásban marad 2014-ben.

Digitális helyzetkép a pénzügyi szektor meghatározó szakembereitől

2013. november 26.

Ahogyan a Thinkdigitallal közös kerekasztalbeszélgetés-sorozatunk előző részében tárgyalt autószektornak, úgy a pénzügyi intézeteknek is jól jött a világ és benne a marketing, illetve a média digitalizálódása. Nem pusztán kapaszkodót kaptak a válság utáni kilábaláshoz, hanem izgalmas új teret is a szolgáltatásfejlesztéshez, a fogyasztói bizalom és élmény növeléséhez.

Ezt gondolják a médiaügynökségek a TV2 célcsoport-bővítéséről

2013. november 13.

Aki akart, eddig is gondolkodhatott szélesebb célcsoportban, így kereskedelmi vonalon nem hoz jelentős változást a lépés. Felmerültek viszont egyéb kérdések – derül ki az ügynökségi szakemberek válaszaiból.

Változtat a közönségmérésen az RTL

2015. január 14.

Ezentúl a napon belüli időeltolásos televíziónézést is tartalmazni fogják a számok. Ez egyelőre 5-10 ezer fővel növeli a nézettségi értékeket.