A tanú cenzúrázatlan változatát vetítik Cannes-ban

A tanú cenzúrázatlan változatát vetítik Cannes-ban

2019. április 29.

Az eredeti verzióban, melynek Cannes-ban lesz a világpremierje, látható a Rajk Lászlóra utaló sötétzárka-jelenet, s az a beszélgetés is bővebb, ahol az egyház ezeréves stabilitását állítják szembe az éppen csak megszületett kommunista rendszerrel - írják.

Elkészült az Apró mesék plakátja

Elkészült az Apró mesék plakátja

2019. február 18.

A film főszereplői Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente. Az Apró mesék 2019. március 14-től látható országosan a magyar mozikban.

Érkezik a LEGO Kaland 2.

Érkezik a LEGO Kaland 2.

2019. február 06.

A nézők a már jól ismert szereplők társaságában, és új hősöket megismerve merülhetnek el a kocka kalandokban. Már csak egy nap, és kiderül, hogy Bricksburg hőseinek vajon sikerül-e megmenteniük szeretett városukat.

Bemutatták a Napszállta legújabb plakátját

Bemutatták a Napszállta legújabb plakátját

2018. augusztus 30.

A filmet nagy várakozás előzi meg, világpremierje a velencei filmfesztiválon lesz, ahol az Arany Oroszlánért versenyezhet majd, de az is kiderült, hogy a Napszállta ott lesz a londoni filmfesztivál versenyprogramjában is.

Képregényben keltik életre Lorántffy Zsuzsannát

2018. június 19.

A Reformáció Emlékbizottság a magyar reformáció egyik legjelentősebb női alakjának főszereplésével, a MITTE Communications ötlete alapján készült képregénnyel búcsúzik a reformáció 500. emlékévétől. A képregényt Csepella Olivér készítette.

Jótékonysági aukció a Valami Amerika 3 werkrajzaiból

Jótékonysági aukció a Valami Amerika 3 werkrajzaiból

2018. február 19.

Az árverés február 15-től, a Vaterán zajlik, bárki részt vehet rajta, aki szeretne segíteni Csorba Dávidnak.

A jövő közönsége

2018. február 12.

Az eseményen kiderült, a kultúra szereplői is egyre hatékonyabban kommunikálnak, a visszatérők megtartása és a fiatalok bevonása a legnagyobb kihívás a számukra.

Jessie J Velencén koncertezik

Jessie J Velencén koncertezik

2018. február 06.

"Talán nem esem túlzásba, ha azt mondom, hogy ekkora popdíva, mint Jessie J, még nem érkezett a fesztiválra, és mi magunk is izgatottan várjuk őt a nagyszínpadra. Jelenleg zajlik a fellépők listájának véglegesítése, a közösségi oldalakon hétről-hétre publikáljuk a már biztos neveket, ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel szervezzük a színes nappali, elsősorban sport, kulturális és turisztikai programokat" – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Ikonikus és kívánatos

Ikonikus és kívánatos

2018. február 05.

Az új kollekciók hamarosan hazánkba is megérkeznek és elérhetőek lesznek a Harley-Davidson Budapest üzleteiben.

Kapzsiság, csábítás, gyilkosság

Kapzsiság, csábítás, gyilkosság

2017. december 13.

Ez az a film, ami miatt Hegedűs D. Géza húsz kilót hízott, amiben a brutálisan elmaszkírozott Nagy Zsolttól valószínűleg a hideg futkos majd a hátunkon, és amiben Gryllus Dorka a Félvilág után ismét a testével akarja bűnbe ejteni a kiszemeltjét - írják.

A Csókkirály még mindig nagy sláger

2019. július 1.

Az elmúlt év élőben legtöbbet játszott dala egy 1980-as szerzemény, a Hungária együttes és Fenyő Miklós száma, a Csókkirály volt.

Elindult a Kecskeméti Animációs Fesztivál

2019. június 20.

A Magyar népmesék ihlette játszótér átadásával kezdődött meg a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) és a párhuzamosan zajló 11. Európai Animációs Játékfilm és TV-Film Fesztivál - írja az MTI.