November 21-től látható Bagota Béla első nagyjátékfilmje

November 21-től látható Bagota Béla első nagyjátékfilmje

2019. augusztus 08.

A Valan – Az angyalok völgyét Garas Dániel fényképezte, producere Kántor László, zeneszerzője Márkos Albert, vágója Szalai Károly. A Filmalap támogatásával, a Matrix Film gyártásában készült.

A tanú cenzúrázatlan változatát vetítik Cannes-ban

A tanú cenzúrázatlan változatát vetítik Cannes-ban

2019. április 29.

Az eredeti verzióban, melynek Cannes-ban lesz a világpremierje, látható a Rajk Lászlóra utaló sötétzárka-jelenet, s az a beszélgetés is bővebb, ahol az egyház ezeréves stabilitását állítják szembe az éppen csak megszületett kommunista rendszerrel - írják.

Elkészült az Apró mesék plakátja

Elkészült az Apró mesék plakátja

2019. február 18.

A film főszereplői Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente. Az Apró mesék 2019. március 14-től látható országosan a magyar mozikban.

Érkezik a LEGO Kaland 2.

Érkezik a LEGO Kaland 2.

2019. február 06.

A nézők a már jól ismert szereplők társaságában, és új hősöket megismerve merülhetnek el a kocka kalandokban. Már csak egy nap, és kiderül, hogy Bricksburg hőseinek vajon sikerül-e megmenteniük szeretett városukat.

Bemutatták a Napszállta legújabb plakátját

Bemutatták a Napszállta legújabb plakátját

2018. augusztus 30.

A filmet nagy várakozás előzi meg, világpremierje a velencei filmfesztiválon lesz, ahol az Arany Oroszlánért versenyezhet majd, de az is kiderült, hogy a Napszállta ott lesz a londoni filmfesztivál versenyprogramjában is.

Képregényben keltik életre Lorántffy Zsuzsannát

2018. június 19.

A Reformáció Emlékbizottság a magyar reformáció egyik legjelentősebb női alakjának főszereplésével, a MITTE Communications ötlete alapján készült képregénnyel búcsúzik a reformáció 500. emlékévétől. A képregényt Csepella Olivér készítette.

Jótékonysági aukció a Valami Amerika 3 werkrajzaiból

Jótékonysági aukció a Valami Amerika 3 werkrajzaiból

2018. február 19.

Az árverés február 15-től, a Vaterán zajlik, bárki részt vehet rajta, aki szeretne segíteni Csorba Dávidnak.

A jövő közönsége

2018. február 12.

Az eseményen kiderült, a kultúra szereplői is egyre hatékonyabban kommunikálnak, a visszatérők megtartása és a fiatalok bevonása a legnagyobb kihívás a számukra.

Jessie J Velencén koncertezik

Jessie J Velencén koncertezik

2018. február 06.

"Talán nem esem túlzásba, ha azt mondom, hogy ekkora popdíva, mint Jessie J, még nem érkezett a fesztiválra, és mi magunk is izgatottan várjuk őt a nagyszínpadra. Jelenleg zajlik a fellépők listájának véglegesítése, a közösségi oldalakon hétről-hétre publikáljuk a már biztos neveket, ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel szervezzük a színes nappali, elsősorban sport, kulturális és turisztikai programokat" – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Ikonikus és kívánatos

Ikonikus és kívánatos

2018. február 05.

Az új kollekciók hamarosan hazánkba is megérkeznek és elérhetőek lesznek a Harley-Davidson Budapest üzleteiben.

Ismét MagdaFeszt lesz Debrecenben

6 órája

Női sorsokat, női alkotókat mutat be a Szabó Magda írónő előtt tisztelgő harmadik MagdaFeszt, amelyet október 1. és 5. között rendeznek meg Debrecenben.

Több mint 15 ezer néző a Film Maratonon

2019. szeptember 12.

Hatalmas sikerrel zárult tegnap este a 3. Budapesti Klasszikus Film Maraton, ahol több mint 100, főként felújított filmklasszikust, köztük 21 frissen restaurált magyar filmet mutatott be a közönségnek a Magyar Nemzeti Filmalap.