Új elnökségi tagja lett a Levegő Munkacsoportnak

2020. június 22.

Elnökségi tagjává választotta a Levegő Munkacsoport Lakatos Zsófiát, aki közel egy évtizede támogatja tanácsaival a környezetvédelmi civil szervezet munkáját.

Közös vállalkozást indít Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba

2019. június 26.

Válság112 néven indít közös vállalkozást Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba. A két tanácsadó kríziskezeléssel foglalkozik majd.

Fókuszban a CSR – Megjelent az új Médiapiac

Fókuszban a CSR – Megjelent az új Médiapiac

2018. december 14.
A Médiapiac 2018-at záró számában a társadalmi felelősségvállalást állítottuk középpontba. Címlapinterjúnkban a Positive by Hinora bemutatja a TOP ügynökségi skilleket, amelyeket öt vezető munkatársuk testesít meg.
#Advent2: Lakatos Zsófia - Emerald Public Relations - Magyar PR Szövetség

#Advent2: Lakatos Zsófia - Emerald Public Relations - Magyar PR Szövetség

2018. december 03.
Folytatódjon az év végi rendhagyó ajándékunk, amelyben a média és a kommunikáció valamely területén dolgozó szakembereket kértünk arra, hogy küldjék el kedvenc karácsonyi reklámjukat.

Reggelizés közben üzletelnek a magyar női vezetők

2018. július 18.

Rendhagyó eseménysorozat indult június végén a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) keretén belül.

A marketing lassan eltűnik

A marketing lassan eltűnik

2017. július 10.
A 4. PR Akadémia keretében az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) elnökével, Maxim Beharral a szövetség célkitűzéseiről és eredményeiről, a PR szakma előtt álló kihívásokról, a társszakmákkal ápolt kapcsolatról és a hamis hírek kezelésében betöltött szerepükről is beszélgettünk.
Ideje az asztalra csapni

Ideje az asztalra csapni

2017. február 28.
Lakatos Zsófiával, az Emerald PR vezetőjével annak kapcsán beszélgettünk a PR-szakma hazai helyzetéről, hogy nemrég újabb három évre megválasztották a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) elnökének.

A Cohn&Wolfe az év regionális ügynökségi hálózata

2016. december 13.

A Cohn&Wolfe nyerte az EMEA Regional Network of the Year díjat az ICCO Global Awards gálán. A WPP-hez tartozó ügynökséget az Emerald PR képviseli Magyarországon.

Elnökséget választott az MPRSZ

2016. november 23.

Három évre választottak elnökséget és egyéb testületeket a tegnapi közgyűlésen. Az elnöki tisztséget az eddigi elnök, Lakatos Zsófia nyerte el.

Az Emerald PR a Cohn&Wolfe partnerügynöksége

2016. november 22.

Az Emerald PR lett a WPP-hez tartozó Cohn&Wolfe globális kommunikációs ügynökség magyarországi partnere.

Vodafone: Jól vizsgázott az okosparkolás

1 órája

Az ingyenesen letölthető Parker mobilalkalmazásban 2500 közterületi parkolóhely valós idejű foglaltsági adatai láthatóak, így a járvány alatt is könnyebb volt parkolóhelyet találni.

Számíthatnak az Eisbergre a hétköznapi hősök

5 órája

Az Eisberg Hungary Kft. az elmúlt hónapokban hetente szállított salátát a veszélyhelyzet főszereplőinek, a kórházi dolgozóknak a „Hősöknek főzünk!” akció keretében .

Eurimages támogatás a Műanyag égboltnak

21 órája

Az Európa Tanács filmalapja 400 000 euró gyártási támogatást szavazott meg a Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta rendezésében Műanyag égbolt címmel magyar-szlovák koprodukcióban készülő animációnak.