Távozik Liszkay Gábor a Mediaworks éléről

2020. április 09.

Utódjáról a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriuma dönt majd.

Ma döntenek a HírTV sorsáról

2018. augusztus 01.

Már új biztonsági szolgálat várta a műsorokba érkezőket.

Szervezeti változások a Mediaworksnél

2016. november 15.

A Mediaworks új stratégiájának megfelelően strukturálisan is átalakul a társaság működése – írja a cég közleménye.

Nem tervezik a Népszabadság újraindítását

2016. november 03.

A lap szakszervezeti titkára erről a Hír TV-ben beszélt. A munkatársak elbocsátása mintegy 2-300 millió forintos kiadást jelentene a Mediaworksnek.

Schlecht Csaba: Persze, Lajos

Schlecht Csaba: Persze, Lajos

2016. július 19.
Orbán klasszikus szocialista médiavilágot akar, kizárólag kormánypárti vagy legfeljebb abszolút semleges sajtót, amit „az igazságot csak mi tudjuk” felfogás vezet. Ennek végrehajtására mondott nemet Simicska Lajos – állítja a G-napon a Lánchíd Rádió főszerkesztőjének kinevezett Schlecht Csaba, kinek nevét még a kilencvenes években, a Kaya Ibrahimhoz és Josip Tothoz köthető cégeladások kapcsán ismertük meg. A sajtót akkoriban annyira kerülte, hogy egyesek még a létezését is kétségbe vonták. Első interjújában szó esik az Index sorsáról, Spéderről, a Class FM-ről és persze „Lajos utasításairól”.
Több néző jött, mint ment

Több néző jött, mint ment

2016. február 05.
A HírTV vezérigazgató-helyettese még egy év után sem tudta teljesen feldolgozni a G-nap sokkját. Azt mondja, visszanézve úgy tűnik, a távozók nagyon is készültek a puccsra, ráadásul fenyegetéssel és pénzzel igyekeztek elcsábítani a kollégákat.

Már hivatalos: Liszkay Gáboré a Napi Gazdaság

2015. április 20.

A Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. száz százalékos üzletrészét.

Váratlanul lemondtak a Simicska-médiumok vezetői

2015. február 06.

Az MNO-n megjelent közlemény szerint a mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió vezetői lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat.

A jövőben a közmédiára támaszkodik a kormány

2015. január 15.

A Vs.hu több forrásból is úgy értesült, hogy a miniszterelnök találkozóra hívta a kormánypártinak tartott médiumok vezetőit.

A legjobb film díját nyerte el Bodzsár Márk vígjátéka

2 napja

A járványhelyzetre való tekintettel idén online rendezték meg Latin-Amerika népszerű fantasztikus filmfesztiválját Porto Alegrében. A napokban véget ért 16. Fantaspoa legjobb film díját Bodzsár Márk filmje nyerte el.