Magyar arany is született az Eventex Awards 2020-on

Magyar arany is született az Eventex Awards 2020-on

Szebegyinszki Szilvia 2020. július 21.
A tizedik nemzetközi Eventex Awadson 39 ország 444 nevezettje mérkőzött meg a legjobb eseményes kitüntetésekért. A Lounge Group egy arany és két bronz fokozatú elismerést szerzett a versenyen. Erről írtunk a Médiapiac 2020-as 3. lapszámában.
A világ legjobbjai között a Lounge Group

A világ legjobbjai között a Lounge Group

2020. július 10.
A legjobb 50 rendezvényszervező vállalat közé választották egy globális versenyen elért eredményei alapján a magyarországi Lounge Groupot. A rangos Eventex Top50 listán 24 különböző országból szerepelnek vállalatok, hazánkat egyedüliként a kommunikációs ügynökség képviseli. A magyar szakembereknek járó nemzetközi elismerés elsősorban az elmúlt időszak két jeles eseményének, a tavalyi Bryan Adams Szuperkoncert és a V4 Future Sports Fesztivál magas színvonalú megrendezésének köszönhető.
„Home-made” reklámkampány

„Home-made” reklámkampány

Médiapiac 2020. július 06.
A koronavírus sok mindent elhalkított, így például a már szemünknek megszokottá vált „plakátzajt” is. Kevesebb a hirdetés bármerre nézünk, ezért is tűnhetett mostanában fel, hogy sokszor jönnek szembe a Szerencsejáték Zrt. új plakátjai. Úgy fest, náluk és a kampányt kivitelező Lounge Group ügynökségnél cseppet sem állt meg a munka, mi több, elindítottak egy áprilistól nyárig futó projektet. A nem mindennapi munkafolyamatokról és a sikerről először Szász Tamás, a Szerencsejáték Zrt. marketingfőosztályának vezetője, őt követően pedig Gödrei Fanni, a Lounge Group account managere beszél lapunk 2020-as harmadik számában. (X)

Minden változik a home office miatt?

2020. május 21.

Rugalmasan alkalmazkodott az otthoni munkavégzéshez a megkérdezettek többsége, kétséges azonban, hogy megreformálja-e a home office a munkavégzési szokásokat – derül ki a Lounge Group véleményfelméréséből.

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Cser Anikó Panni 2020. február 21.
Ezt a cikket évtizedekkel ezelőtt csak álnéven írhattam volna meg. Férfiálnéven. Jóllehet hiába ragadtam volna tollat és tintát, hiszen nem volt lehetőség lejegyezni azt, amit most: vezető beosztású kolléganőim véleményét a női főnökökről.
Amikor a nő irányít - valóban empatikusabb a női főnök?

Amikor a nő irányít - valóban empatikusabb a női főnök?

2019. november 26.
Hogyan viselkednek a hölgyek vezető beosztásban, és szeretnének-e több női vezetőt az emberek? A Lounge Group és a Mediapiac.com közös felmérése kurrens témát feszeget.

Gyerekkacajjal növeli a dolgozói lojalitást a Lounge Group

2019. augusztus 01.

Bartal-Szedő Gabriellával, a Lounge Group HR vezetőjével egy frissen elkészült céges játszósarok történetéről és hatásáról beszélgettünk.

Megnőtt az adathalász támadások száma a járvány alatt

5 órája

Eddig mintegy 42 ezer olyan honlapot találtak, amelyek látszólag a koronavírussal foglalkoznak, de valójában főleg adathalász támadásokra használják - közölte Magyarország kiberkoordinátora az M1 aktuális csatornán.