Rekordszámú pályázat érkezett a Marketing Diamond Awards versenyre

2021. január 13.

Idén első alkalommal olyan cég is volt, amely a verseny történetében először mind a 11 kategóriában nyújtott be anyagot.

Két arany Prizmát nyert a Lounge Group PR divíziója

2020. december 18.

Az ügynökség Jófogással közös kampányát az idei Prizmán két arannyal díjazták.

Hosszabbít a Marketing Diamond Awards!

2020. december 14.

A gyémántokért január 10-ig lehet pályázni 2019. október 1. és 2020. november 30. között megvalósított aktivitásokkal - olvasható a marketingdiamond.hu oldalon.

Rendezvénytechnikai üzletággal bővült a Lounge Group

2020. december 08.

A rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, illetve egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkező Visual Europe Groupot vásárolta meg.

Az amerikai és a magyar médiafogyasztási szokásokat vetette össze a Lounge Group

Az amerikai és a magyar médiafogyasztási szokásokat vetette össze a Lounge Group

2020. november 02.
Van, amiben csak kullogunk a tengerentúliak után. De vajon miben járunk még náluk is előrébb?
Magyar kutatástól zeng az amerikai sajtó

Magyar kutatástól zeng az amerikai sajtó

2020. október 29.
Az USA legnagyobb hírügynöksége, az Associated Press (AP) is beszámolt a magyar Lounge Group felméréséről, amelyet a november eleji amerikai elnökválasztás kapcsán hozott nyilvánosságra. A felmérést közlő lapok, köztük a tekintélyes Yahoo Finance-szel, együttesen havi több mint százmillió olvasóhoz juttatják el híreiket.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampánya

2020. szeptember 21.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb négy hetes integrált marketing kampánya. A termékfókuszú kampány célja, hogy magyarországi sportfogadói közösséget építve aktivizálja és bővítse játékosbázisát.

Számít a véleményed! - Hogyan hatott a munkakedvedre a járványhelyzet?

2020. augusztus 24.

Töltsd ki te is a Lounge Group, a Médiapiac és a Századvég közös kérdőívét és segítsd a szakemberek munkáját, hogy mielőbb megértsék a pandémia miatt kialakult helyzetet, és reagálni tudjanak a változásokra!

Magyar arany is született az Eventex Awards 2020-on

Magyar arany is született az Eventex Awards 2020-on

Szebegyinszki Szilvia 2020. július 21.
A tizedik nemzetközi Eventex Awadson 39 ország 444 nevezettje mérkőzött meg a legjobb eseményes kitüntetésekért. A Lounge Group egy arany és két bronz fokozatú elismerést szerzett a versenyen. Erről írtunk a Médiapiac 2020-as 3. lapszámában.
A világ legjobbjai között a Lounge Group

A világ legjobbjai között a Lounge Group

2020. július 10.
A legjobb 50 rendezvényszervező vállalat közé választották egy globális versenyen elért eredményei alapján a magyarországi Lounge Groupot. A rangos Eventex Top50 listán 24 különböző országból szerepelnek vállalatok, hazánkat egyedüliként a kommunikációs ügynökség képviseli. A magyar szakembereknek járó nemzetközi elismerés elsősorban az elmúlt időszak két jeles eseményének, a tavalyi Bryan Adams Szuperkoncert és a V4 Future Sports Fesztivál magas színvonalú megrendezésének köszönhető.