Kábeltévés piac: szoros a középmezőny

Kábeltévés piac: szoros a középmezőny

Sárosi Viktor 2017. március 16.
Aligha hozott annyi izgalmat egy év a hazai kábeltévés piacon, mint 2016-ban. Folytatódott a fragmentáció, a nézők egyre több csatorna közül válogatnak; az évek óta tartó folyamatra tavaly viszont másképp reagáltak a piaci szereplők, a TV2 például rekordmennyiségű új csatornát indított egészen rövid idő alatt. Kérdés, hogyan látják a piaci folyamatokat az RTL-nél, az MTVA-nál, a Sony Pictures/Viasatnál, a Viacomnál és a Magyar Kábelkommunikációs Szövetségnél.
Minden szegletbe internet?

Minden szegletbe internet?

2015. november 19.
Az OTT néhány évig még biztosan nem, a Szupergyors Internet Projekt (SZIP) viszont annál inkább lázban tartja a kábelszolgáltatókat. A SZIP és az élesedő verseny egyaránt a kábelpiaci konszolidáció felé hat. Kéry Ferenccel, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség elnökével beszélgettünk.

A gyerekek okos tévézését segítenék

2015. október 06.

Három éve indult a társadalmi célú kampány, most új elemekkel bővült.

Beérkeztek a piaci vélemények az OTT tartalomszolgáltatásokról

Beérkeztek a piaci vélemények az OTT tartalomszolgáltatásokról

2015. június 19.
Nyilvános konzultációt tartott az NMHH tizenkét kérdéskörben a hálózatsemlegességtől a tartalomintegritásig, az over-the-top (OTT) tartalomszolgáltatások médiaszolgáltatásokra, illetve médiapiacra gyakorolt hatásáról. A vélemények figyelembe vételével a hatóság kidolgozza, milyen nemzeti álláspontot képviseljen a téma uniós szabályozásának kialakítása során.
„Két új csatorna kötelező továbbítása jelentős változás”

„Két új csatorna kötelező továbbítása jelentős változás”

2014. december 10.
A közszolgálati médiaszolgáltatásra és a médiapiacra vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslattal kapcsolatban az Országgyűlés kulturális bizottsága elutasította Szabó Szabolcs független képviselőnek a törvényjavaslat eltörléséről szóló indítványát.

Magyar Kábelkommunikációs Szövetség: nem az internatadóra

2014. október 28.

A fizetési plafonos módosítás sem felel meg számukra.

GVH: korlátozták a piaci versenyt a kábelesek

2013. szeptember 05.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség (MKSZ) és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ) műsorterjesztési mintaszerződései versenykorlátozó kikötéseket tartalmaztak. A GVH ezért összesen 11 millió forint bírságot szabott ki a szövetségekre.

Digitális átállást segítő kisokos

2013. június 21.

A Magyar Kábelkommunikációs Szövetség bekapcsolódott a hazai digitális átállásról szóló kampányba és összeállított egy tájékoztató anyagot arról, hogy a kábeltelevíziós előfizetőket hogyan érinti ez a változás.

Kéry Ferenc a Médiapiac rádióműsorban

2013. február 21.

A Médiapiac január 21-ei adásában Kéry Ferenccel, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség elnökével beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Kábelhálózatok szűnhetnek meg a közműadó miatt

2012. december 13.

Több mint 170 településen 28 ezer család számára szűnhet meg a kábelszolgáltatás – jelentette be a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség (MKSZ).

Lazuló távolságtartás

29 perce

A saját és a családtagjaink iránt érzett aggodalom a koronavírus miatt alábbhagyott - derül ki az ACG Reklámügynökség és a Gemius Hungary Kft. felméréséből.

Vizet szüntess!

19 órája

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.