Rekordszámú pályázat érkezett a Marketing Diamond Awards versenyre

2021. január 13.

Idén első alkalommal olyan cég is volt, amely a verseny történetében először mind a 11 kategóriában nyújtott be anyagot.

Keresik az év marketingaktív vállalkozását és az év ügynökségét

2020. november 20.

A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára.

Már csak 9 napig lehet pályázni az Az Év Honlapja díjra!

2020. október 06.

2020. október 14. éjfélig lehet pályázni Az Év Honlapja pályázatra!

Történelmet írt a Marketing Summit

2020. szeptember 25.

Az együttműködő partnerek összefogásának köszönhetően idén is létrejöhetett a marketingszakmai csúcstalálkozó, a Marketing Summit. Az eseményt múlt hét csütörtökön, szeptember 17-én szervezték az Akvárium Klubban.

Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa 2020-ban!

2020. szeptember 23.

Hatodik alkalommal hirdették meg idén a Magyar Városmarketing Díj pályázatot, melynek díjátadójára 2020. szeptember 17-én, a Marketing Summit Hungary konferencián került sor.

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg online marketingkommunikációs megmérettetését, ´Az Év Honlapja´ pályázatot.

Elindult az idei Marketing Summit Hungary jegyértékesítése

2020. június 24.

Idén is lesz Marketing Summit Hungary, amelyet szeptember 17-én, csütörtökön rendez a Magyar Marketing Szövetség. Ezúttal a koronavírus hatásai és az újrakezdés kihívásai kerülnek terítékre.

Új elnökséggel erősíti a szakmai képviseletének erejét a Magyar Marketing Szövetség

Új elnökséggel erősíti a szakmai képviseletének erejét a Magyar Marketing Szövetség

2020. május 20.
Az idén éppen harmincéves, patinás Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) nem csak vallja, de gyakorolja is, hogy a marketingszakma szerepe az, hogy lendületben tartsa, motorizálja a gazdaságot, illetve támogassa annak gyors újraindulását: alkalmazkodva a körülményekhez a szövetség idei, tisztújító közgyűlését online platformon bonyolította le május 13-án. A tagok megszavazták, hogy júniustól kibővült, 16 tagú elnökség irányítja a megbízói oldal hangsúlyosabb képviseletére fókuszáló, közel 200 tagot számláló MMSZ stratégiájának megvalósítását.

Átfogó digitális képzéseket indít a Magyar Marketing Szövetség

2020. április 29.

A jövő minőségi szakembereit képzik a digitális korban.

Meghosszabbított határidő a Városmarketing-díjon

2020. április 23.

A pályázat kiírói - a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete - továbbra is várják a határon belüli és határon túli pályázatokat.