Lehet-e trend a trendnélküliség?

2020. január 09.

A Magyar Marketing Szövetség keretén belül működő Marketing Döntéshozók Klubjának tagjai összeállították miben látják a marketing és kommunikációs szakma meghatározó trendjeit.

Megvannak 2019 legjobb honlapjai

2019. december 10.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

Átadták a Sportmarketing Díjakat

2019. december 05.

A díj kiváló felületet és alkalmat adott arra, hogy a legjobb hazai sportmarketing együttműködések megmérettessék magukat - írják.

A Kreatív Vonalak Kft. lett az év ügynöksége

2019. december 03.

A Móricz Zsigmond Színház pedig „Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” címet nyerte el a Marketing Diamond Awards idei pályázatán.

Meghosszabbították a beadási határidőt

2019. november 18.

Az eredeti tervek szerint múlt hét péntekig lehetett pályázni, de az érdeklődésre való tekintettel a Sportmarketing Tagozat elnöksége három nappal meghosszabbítja a Sportmarketing Díj pályázatok beadásának határidejét.

Várják a pályázatokat a Sportmarketing Díjra!

2019. november 04.

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata kihirdette az első, magyar Sportmarketing Díjat, amelyre november 15-ig várják a pályázatokat.

Már lehet pályázni a Marketing Diamond Awards-ra

2019. október 22.

A Magyar Marketing Szövetség tizenegy kategóriában várja a pályázatokat olyan kampányokról és aktivitásokról, amelyek 2018. október 1. és 2019. október 31. között valósultak meg.

Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat!

2019. szeptember 02.

A Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny szakmai zsűrije idén is a digitális marketing legújabb és legkreatívabb megoldásait keresi.

Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat!

2019. augusztus 14.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

Siófok a Marketing Fővárosa

Siófok a Marketing Fővárosa

2019. június 19.
2019. június 5-én került sor az ötödik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, amelynek a MédiapiacON konferenciája, a Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű „Smart City Smart Marketing″ szekciója adott otthont.

Amit ma megvédhetsz, ne halaszd holnapra!

1 órája

A január 28-i Adatvédelmi Nap remek alkalom a szervezetek számára, hogy megvizsgálják, a lehető legnagyobb biztonságban vannak-e az érzékeny információik? A Micro Focus erre ad tippeket.

Szombaton kezdődik A Dal 2020

3 órája

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából harmincból összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe - írja az MTI.