Már lehet pályázni a Marketing Diamond Awards-ra

1 napja

A Magyar Marketing Szövetség tizenegy kategóriában várja a pályázatokat olyan kampányokról és aktivitásokról, amelyek 2018. október 1. és 2019. október 31. között valósultak meg.

Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat!

2019. szeptember 02.

A Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny szakmai zsűrije idén is a digitális marketing legújabb és legkreatívabb megoldásait keresi.

Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat!

2019. augusztus 14.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

Siófok a Marketing Fővárosa

Siófok a Marketing Fővárosa

2019. június 19.
2019. június 5-én került sor az ötödik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, amelynek a MédiapiacON konferenciája, a Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű „Smart City Smart Marketing″ szekciója adott otthont.

Több nagymárka is csatlakozott a Magyar Marketing Szövetséghez

2019. április 10.

A Coca-Cola Magyarország, a Henkel Magyarország, a Magyar Posta, a Nestlé Hungária, az MVM és a T-Systems Magyarország is csatlakozott a szervezethez.

Konferenciát szervez a Magyar Marketing Szövetség

2019. április 08.

A sikeres városmarketinghez szükséges tervezési és megvalósítási módszereket, fogásokat mutatják be, de megosztják tapasztalataikat, a nemzetközi és hazai jó gyakorlatokat is.

Ötödször is lesz fővárosa a városmarketingnek

2019. március 18.

Május 17-ig gyűjthetőek a gyémántok a Magyar Marketing Szövetség Országos Városmarketing Díján.

Áprilisban indul a Digital Masters 2019-es évfolyama

2019. február 11.

Digitális mestereket képez a Magyar Marketing Szövetség.

Hosszútávú programok elaprózott akciók helyett

2019. február 04.

Továbbra sem áll rendelkezésünkre teljes körű adat, hogy mekkora a sportmarketing és sportszponzorációs piac tényleges mérete, valamint, hogy milyen trendek láthatók a magyar sportmarketing piacon.

Több kell, mint naprakész szakmai tudás

2019. január 09.

A Magyar Marketing Szövetség Marketing Döntéshozók Klubjának tagjai harmadik alkalommal adják közre a 2019-es évre várható marketing-és kommunikációs trendjeiket.

Új pr-definíciót fogadott el az IPRA

1 napja

Az IPRA tagjai között hónapok óta zajlik egy egyeztetés, hogy a jelenlegi, gyorsan változó világban hogyan érdemes újradefiniálni a Public Relations kifejezést.