Több mint 46 millió forint tizennégy közösségi médiaszolgáltatónak műszaki fejlesztésre

2019. szeptember 27.

Szeptember 24-i ülésén több mint negyvenhat millió forint támogatásról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

4 millió forinttal támogatja a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált az NMHH

2019. július 11.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 4 millió forinttal támogatja a 19. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált - közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Negyvenhét millió forintos rezsitámogatást kaptak a helyi médiaszolgáltatók

2019. június 21.

Nyolc közösségi televízió és egy rádió rezsiköltségeihez járult hozzá a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a mecenatúraprogramban a legutóbbi ülésén meghozott döntése szerint.

76 millió forinttal támogat az NMHH Médiatanácsa

2016. július 20.

Az idei pályázat következő fordulójára augusztus 22-től szeptember 22-ig lehet jelentkezni az elektronikus pályázati rendszeren keresztül.

Új magyar tévéfilm forog ősszel

2016. június 29.

Az orosz tüzérszázadosról, az évtizedeken át az 1849-49-es forradalom és szabadságharc orosz mártírjának hitt kitalált figuráról készülő alkotást a Médiatanács támogatja.

Rezsitámogatást kap 12 közösségi rádió és tévé

2016. június 15.

A Magyar Média Mecenatúra program pályázatán sikerrel indult például a szombathelyi Credo Rádió és a a sümegi Info TV is.

600 milliós támogatás öt tévéfilmnek

2016. június 15.

A filmeket jövő november végéig készítik el az alkotók.

Szlogent váltott az Arval

1 órája

Az eddigi „We care about cars. We care about you.” szlogent 2020-tól a „For the many journeys in life” mottóra cseréli az Arval flottakezelő.

Átalakult a Rockstar Photographers

2 órája

Nemzetközi vizuális kommunikációs ügynökségként határozzák meg jövőbeli működési formájukat a Rockstar Photographers alapítói, Buda Lorina és Kálló Péter.