Két magyar szervezetnek ítélt meg támogatást az Auchan-csoport

2020. május 22.

Az Auchan az Ifjúságért Alapítványtól hét ország tizennégy projektje összesen 324 391 eurót kapott. Az Auchan Magyarország két hazai szervezetet terjesztett fel, mindkettőnek megítélték a támogatást.

Lezárult a Hallgatói Véradások 2019/20 véradókampány

2020. május 20.

Közel húszezer ember életén segítettek a fiatal véradók.

Coca-Colás munkavállalók és céges flotta segíti a Magyar Vöröskeresztet logisztikában

2020. május 18.

17 ezer szelet csoki, tízezer tojás, rengeteg pelenka, konzervek és étolaj – többek között ezeket szállították szét az országban az elmúlt héten Coca-Colás autókkal a vállalat területi képviselői.

Így segít a Magyar Vöröskereszt a koronavírus okozta krízishelyzetben

2020. április 28.

Azok, akik eddig is nehéz helyzetben voltak, most még kiszolgáltatottabbak lettek. A közel Magyar Vöröskereszt ezt figyelembe véve alakította át munkáját, amihez több oldalról is kapnak segítséget.

Rekordot döntött a Magyar Vöröskereszt élelmiszergyűjtése

2019. december 13.

Az előző évek eredményét is túlszárnyalva, több mint 72 ezer kilogramm tartósélelmiszer és tisztítószer adományt gyűjtött a Magyar Vöröskereszt, a Tesco-val közösen folytatott, decemberi kétnapos akciója során.

Negyedik alkalommal indul el a Szaloncukor Angyal kezdeményezés

2019. november 06.

Újfent csatlakozik a programhoz Pataki Zita televíziós műsorvezető és Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is.

Van egy órád a nyáron?

2019. július 03.

A Magyar Vöröskereszt az Országos Vérellátó Szolgálattal együtt egy nyári promócióval igyekszik felhívni a figyelmet az önkéntességre.

Gyerekeket táboroztat az MNB és a Vöröskereszt

Gyerekeket táboroztat az MNB és a Vöröskereszt

2019. június 20.
Több mint ezer gyermek álma válik valóra idén nyáron. Nagyszabású táborozási program indul a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával.
#Ne maradj ki, ne maradj le

#Ne maradj ki, ne maradj le

2019. május 02.
Elindult az Always és a Magyar Vöröskereszt kampánya, amely a fiatal lányokat érintő menstruációs szegénység enyhítését célozza. A jótékonysági programhoz most bárki csatlakozhat, aki az ország bármely Rossmann üzletében Always terméket vásárol.

Az HBO folytatja világméretű kampányát

2019. március 25.

Ezúttal azt a kérdést teszi fel a rajongóknak, hogy ők mit tennének meg a trónért a Trónok harca utolsó évadának 2019. április 15-i premierje alkalmából.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.