A Procter&Gamble több tízezer terméket adományoz a Magyar Vöröskereszt számára

2020. október 06.

A Márkák, melyekre számíthat elnevezésű országos kampány során minden megvásárolt P&G termék után 1 adománytermék jut el a Magyar Vöröskereszthez, amely a nehéz helyzetbe került családokat támogatja országszerte.

Lezárult az Országos Vérellátó Szolgálat és Magyar Vöröskereszt nyári véradókampánya

2020. szeptember 10.

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt június 15. és augusztus 31. között közös kommunikációs kampánnyal szólította meg a potenciális véradókat.

Egy életmentés és háromezer ellátott sérülés – ez az idei Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat mérlege

2020. augusztus 24.

A Magyar Vöröskereszt önkéntes elsősegélynyújtóinak a kagylók okozta vágások, valamint a kisebb sportsérülések adták a legtöbb feladatot idén.

Ingatlanügyekben csalók élnek vissza a Magyar Vöröskereszt nevével!

2020. július 31.

A Vöröskereszt bejelentés alapján értesült róla, hogy Nógrád megyei csalók ingatlan adás-vétel kapcsán jogosulatlanul hivatkoztak a Magyar Vöröskereszt nevére.

Faültetéssel és véradással ünnepel a Magyar Vöröskereszt a Véradók Világnapja alkalmából

2020. június 12.

Június 14-én ünnepeljük a Véradók Világnapját. Az Egészségügyi Világszervezet és a Nemzetközi Vöröskereszt által 2004-ben indított kezdeményezés 2020-ban a biztonságos vér fontosságára hívja fel a figyelmet.

Két magyar szervezetnek ítélt meg támogatást az Auchan-csoport

2020. május 22.

Az Auchan az Ifjúságért Alapítványtól hét ország tizennégy projektje összesen 324 391 eurót kapott. Az Auchan Magyarország két hazai szervezetet terjesztett fel, mindkettőnek megítélték a támogatást.

Lezárult a Hallgatói Véradások 2019/20 véradókampány

2020. május 20.

Közel húszezer ember életén segítettek a fiatal véradók.

Coca-Colás munkavállalók és céges flotta segíti a Magyar Vöröskeresztet logisztikában

2020. május 18.

17 ezer szelet csoki, tízezer tojás, rengeteg pelenka, konzervek és étolaj – többek között ezeket szállították szét az országban az elmúlt héten Coca-Colás autókkal a vállalat területi képviselői.

Így segít a Magyar Vöröskereszt a koronavírus okozta krízishelyzetben

2020. április 28.

Azok, akik eddig is nehéz helyzetben voltak, most még kiszolgáltatottabbak lettek. A közel Magyar Vöröskereszt ezt figyelembe véve alakította át munkáját, amihez több oldalról is kapnak segítséget.

Rekordot döntött a Magyar Vöröskereszt élelmiszergyűjtése

2019. december 13.

Az előző évek eredményét is túlszárnyalva, több mint 72 ezer kilogramm tartósélelmiszer és tisztítószer adományt gyűjtött a Magyar Vöröskereszt, a Tesco-val közösen folytatott, decemberi kétnapos akciója során.