„Szívesen digitalizálnám Magyarországot” – interjú Heal Edinával, a Republic Group új operatív igazgatójával

„Szívesen digitalizálnám Magyarországot” – interjú Heal Edinával, a Republic Group új operatív igazgatójával

18 órája
A szakembert az ország egyik legbefolyásosabb női vezetőjének tartják, aki néhány hónapja hagyta ott a Google vezetői pozícióját. Véleménye szerint az országban a propaganda és a fake news-jelenség hasonló mértékben vannak jelen, mint Angliában, viszont a párbeszéd kultúra sokat romlott az elmúlt években. Szakpolitikusként szívesen segítené a kormányzatot, de egyelőre nem jelezték neki, hogy lenne a munkájára igény.

Újrahasznosítás és újra felhasználás a Duna Plaza zöld kampányában

1 napja

A Duna Plazát is üzemeltető Klépierre célja, hogy eljuttassa az üzenetet mindenki számára: egyszerű, mindennapi odafigyeléssel könnyen csökkenthető ökológiai lábnyomunk.

Premier előtti magyar és nemzetközi produkciókkal indul a Cinema City Filmünnep

1 napja

Október 25. – 28. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet.

Mostantól a méheket is mesterséges intelligencia figyeli

1 napja

Az Oracle és a World Bee Project úttörő megközelítéssel vizsgálják a méhpopulációk hanyatlásának okait, illetve igyekszenek elősegíteni a világ legfontosabb beporzó állatainak fennmaradását.

Hiphop és alternatív rock koncerttel zárul a Dreher tehetségkutatója

1 napja

A hiphopban utazó dunaújvárosi Beatkoho, valamint az elektronikus és pop elemeket vegyítő alternatív rockot játszó The Palace koncertjével zárul október 25-én a DreherFeszt Felfedező tehetségkutató döntője.

Fél millió embernek hívták fel a figyelmét a zöldség- és gyümölcsfogyasztás fontosságára

1 napja

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Európai Friss Kalandok kampány első évében mintegy félmillió embernek hívta fel a figyelmét a zöldség és gyümölcsfogyasztás fontosságára - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Ezeket a weboldalakat nézték a legtöbben

Ezeket a weboldalakat nézték a legtöbben

1 napja
Egyetlen nap alatt 30 millió alkalommal nézik meg a 100 legnézettebb magyar weboldalt. A lista élén a hírportálok állnak, de egy torrentoldal is felfért a TOP10-be - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.
Z-generáció: a sneakerek, a babzsákok és a virtuális valóság a jövő?

Z-generáció: a sneakerek, a babzsákok és a virtuális valóság a jövő?

1 napja
A Z-generáció szerint a következő tíz évben a virtuális valóság forradalmasítja majd a munkaerőpiacot. Hamarosan a három legtöbbet tanulmányozott generáció, az X, az Y és a Z egyszerre lesz jelen a munkahelyeken, a Generation series nevű kutatás eredményei szerint pedig az ideális munkaerő megszerzése és megtartása múlhat azon, hogy a munkáltató felismeri-e a különféle korosztályok teljesen eltérő igényeit – többek között erről is szó esik majd a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) saját TEDx konferenciáján.

Űrtechnológiával készült színes üveghomlokzat a Tóparkban

1 napja

A közép-európai régióban egyedülálló megjelenésű és technológiájú homlokzat valósult meg a jelenlegi is fejlesztés alatt álló ingatlankomplexum területén.

Meglepetéssel indul a jubileumi Főállású Angyal pályázat

1 napja

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette Főállású Angyal pályázatát. A nyertes egy éven keresztül havi bruttó 400.000 forintos fizetést kap az alapítványtól.