Gyerekek eszközhasználatáról szóló videósorozatot indít a Vodafone

2019. január 15.
A három részes sorozatban a hazai szakértők mellett szót kaptak olyan fiatal influencerek is, akik a digitális világban szocializálódtak, és véleményvezérként szavuk elér az érintett korosztályhoz.

Az év egyik legígéretesebb vígjáték újonca az HBO-n

2019. január 09.
A Fekete Hétfő pilot epizódjáot Evan Goldberg és Seth Rogen rendezte, akik már a Preacher és a Future Man című sorozataikkal bizonyították, hogy kis ujjukban van a szórakoztató, mégis izgalmas sorozatkészítés.

Benedict Cumberbatch felforgatja Nagy-Britanniát

2019. január 07.
BREXIT – Mára mindenki ismeri a világszerte elterjedt szóösszetételt, de sokan nem pontosan tudják, hogy is indult az Európai Uniót alapjaiban megrengető folyamat.

Érkezik a Punisher második évada

2019. január 04.
A videóban Jon Bernthal mellett feltűnik még Ben Barnes is, aki az előző évadból megismert Billy Russót alakítja.

Júliusban érkezik az új Stranger Things

2019. január 02.
A sejtelmes előzetesből sok minden nem derül ki, de a bemutató dátuma igen.

Keresztes Ildikó: „Annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogy ennek véget kellene vetni”

2018. december 27.
Egy színész-énekes, aki összetéveszthetetlen hangján egy vicces sapkában kuncog az egyik pillanatban, aztán olyan mélységeket tár fel a múltjából, ami még DTK-t is szinte sokkolja – egy mondattal talán így írható le az Elviszlek magammal Keresztes Ildikóval készült epizódja.

Megható filmmel jelentkezett a Toyota

2018. december 19.
A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyotáról közismert, hogy a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktívan képviselteti magát, az olimpiai és paralimpiai mozgalom támogatásától a mozgáskorlátozottak életét könnyebbé tévő különleges kezdeményezéseken át a nagyszabású környezetvédelmi projektekig.

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői képregény sorozattal indítják az évet

2018. december 12.
Anthony és Joe Russo, az Amerika kapitány: A tél katonája és Bosszúállók: Végtelen háború rendezői nem ülnek a babérjukon. Amíg mindenki arra kíváncsi, mi lesz Thanos csettintésének következménye, addig a páros executive producerként elkészítette Rick Remender és Wes Craig kult képregénye, a Deadly Class tévésorozat változatát.

Ismét itt a YouTube Rewind

2018. december 10.
A leggyakrabban játszott zenei videóinak listáját publikálta tizedik alkalommal a YouTube. A magyarországi tízes toplistára kilenc magyar és egy külföldi sláger került fel, élén Majka, Curtis és Király Viktor közös száma, a ‘Füttyös’ szerepel.

Az ajándékozás örömével lepi meg ügyfeleit a Vodafone, és a költségeket is állja

2018. december 03.
A Vodafone idén kilép a karácsonyi szolgáltatói akciók megszokott medréből és egy teljesen egyedi, a szeretet ünnepéhez és a Vodafone digitalizációs törekvéseihez illeszkedő koncepciót valósít meg - áll közleményben.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

2 napja

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 napja

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.