346 milliót vittek el a hadvezérek

1 napja

Március 18-án 300. adását ünnepli a Honfoglaló a Duna Televízión.

Nagy Anna: „Addig csináljuk, amíg az erőnkből telik”

Nagy Anna: „Addig csináljuk, amíg az erőnkből telik”

2 napja
Ma Magyarországon félmillió gyereket nevelnek egyedülálló szülők, akiknek az anyagi és a napi logisztikai gondok mellett a legnagyobb problémájuk az elszigetelődés. Az egykor újságíróként, később kormányszóvivőként is dolgozó Nagy Anna csodaként éli meg az Egyszülős Központ létrejöttét, a rendelkezésére álló időt viszont kevésnek érzi, hogy minden szülőn segíteni tudjanak.

A DC világszerte a 80 éves Batmant ünnepli

2 napja

Az egész éven át tartó ünneplés a texasi SXSW filmfesztiválon kezdődik, ahol 1,5 millió denevért „engednek szabadjára”.

Töltéstől töltésig túlélni

Töltéstől töltésig túlélni

2019. március 16.
Könnyű elektromos jármű, árammegosztás, fedélzeti számítógép – így lehet röviden leírni a Servo Movementet, amelynek alapítójával, az fps ügynökség társtulajdonosával, Csapó Balázzsal a társaság három termékéről (Linda moped, Powershare, OBU), valamint a kezdetekről és a jövőről beszélgettünk.
„Nem építünk futóhomokra várat”

„Nem építünk futóhomokra várat”

2019. március 15.
Innováció – a szó, amely Cziráki Dáviddal, a Taxify cégvezetőjével folytatott beszélgetésünk során a legtöbbször előkerült. A társaság a hazai jogszabályoknak köszönhetően inkább klasszikus taxi-, és nem fuvarmegosztó szolgáltatást nyújt, pedig új piacokra is szeretne belépni, de még a luxusautókkal való közlekedés meghonosítását sem vetnék el.

Megsértette a Tények a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét

2019. március 14.

A Médiatanács kötelezte a szolgáltatót, hogy 5 napon belül tegye közre a szerv döntését.

Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharcra emlékezik a közmédia

2019. március 14.

Nemzeti ünnepünkön, március 15-én a közmédia élő közvetítésekkel, bejátszásokkal, archív anyagokkal, flashmobokkal, stúdióbeszélgetésekkel, valamint filmekkel idézi meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit.

Együttműködik az AT&T és a Vodafone

2019. március 14.

Az együttműködés magasabb szintre emeli a multinacionális autógyártók biztonsági, védelmi és szórakoztatóelektronikai megoldásait.

30 éves a lengyel műholdas televíziózás

2019. március 14.

Harminc évvel ezelőtt tűntek fel az első parabolaantennák az épületek homlokzatán Lengyelországban. A történelmi változások egyik előjele volt ez.

Több mint 6 millió rossz hirdetést törölt tavaly naponta a Google

2019. március 14.

A Google folyamatosan jelentős erőfeszítéseket tesz és új technológiai megoldásokat vezet be a digitális hirdetési rendszer biztonsága érdekében.

Újra mikrofont ragad Demcsák Zsuzsa

1 napja

Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismerést idén is ünnepélyes gálaesten veszik át a díjazottak.

Tematikus oldallal szerződött az Adaptive Media

1 napja

2019. márciusától az Adaptive Media értékesti a PöttyösLabda.hu hirdetési megoldásait. A partneri szerződéssel újabb tematikus oldallal bővült a sales house portfóliója.