Idén is fontos lesz az IT-biztonság a vállalatoknál

Idén is fontos lesz az IT-biztonság a vállalatoknál

2020. január 10.
A Micro Focus szakértői szerint 2020-ban a gépek sietnek segítségünkre a védekezésben, és egyre több vállalat igyekszik majd csökkenti a kockázatokat a kiemelt fiókok, a felhasználói tevékenységek és az IoT-eszközök ellenőrzésével, valamint az alkalmazások biztonságának tesztelésével.

Automatizálás pótolhatja a hiányzó speciális szaktudást

2019. július 23.

A szervezetek az informatika számos különféle területén küzdenek a szakemberhiánnyal. Ez olyan szegmenseket is érint, amelyekre kevesebb figyelem irányul.

Mi köze a GDPR-nak a mobilhoz?

2019. április 17.

A GDPR kapcsán már eddig is számtalan teendője volt mindenkinek.

Megfelelő eszköz nélkül nincs hatékony csapatmunka

2019. március 21.

Megfelelő körülmények között a csapatmunka a többszörösére növeli a hatékonyságot, ezért minden szervezet számára fontos, hogy ösztönözze a kollégák közötti együttműködést.

Bővíti kiberbiztonsági szakértelmét a Micro Focus

2019. február 27.

Felvásárolta az Interset kiberbiztonsággal foglalkozó vállalatot.

4 kockázat, ami az ön alkalmazásait is fenyegetheti

2019. január 29.

Az alkalmazások 79 százaléka tartalmaz veszélyes sebezhetőséget, ezért a sérülékenységek vizsgálata és javítása különös gondot igényel, hiszen a legapróbb hiba is komoly kibertámadások előtt tárhatja ki a kapukat.

Magyarországra látogat Jo Nesbø

2 napja

Magyarországra látogat a skandináv krimik világsztárja, Jo Nesbø! Az Animus kiadó által meghívott hírességgel a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2020. április 24-én találkozhatnak a rajongók.