Vigyázó szemetek a kiemelt fiókokra vessétek!

2020. június 23.

Kiberbűnözők és rosszindulatú vagy figyelmetlen alkalmazottak egyaránt komoly károkat okozhatnak a rendszergazdai jogosultság birtokában. A Micro Focus szakértői négy pontban foglalják össze, hogyan lehet minimalizálni a kockázatokat.

Adatok és elvárások mindenhol

2020. június 04.

A Micro Focus szakértői olyan professzionális eszközt javasolnak, amely a teljes infrastruktúrában képes feltérképezni, osztályozni és megvédeni az értékes információkat.

4 tipp a jobb védekezéshez, ami nem gátolja a hatékony (táv)munkát

2020. május 26.

A Micro Focus szakértői szerint fontos, hogy a szakemberek olyan megoldásokat használjanak a kockázatok és a felhasználói tevékenységek monitorozásához, amelyek a munkavégzés hatékonyságának fenntartását is biztosítják.

Erősebb IT-felügyelet a COVID-19 mellékhatásai ellen

2020. április 22.

A vállalatok nem készültek fel arra, hogy a munkaerő otthonról dolgozzon, ezért komoly biztonsági problémák merülhetnek fel. A Micro Focus szakértői szerint azonban fejlett felügyeleti megoldásokkal csökkenthető a kockázat.

Bátrak vagy tudatlanok vagyunk az online adatbiztonság terén?

2020. március 25.

Az Európai Unión belül a magyarok nyugtalankodnak a legkevésbé az adataik biztonsága miatt. Pedig a Micro Focus felmérése szerint az online alkalmazások 94 százaléka tartalmaz valamilyen sebezhetőséget.

Amit ma megvédhetsz, ne halaszd holnapra!

2020. január 27.

A január 28-i Adatvédelmi Nap remek alkalom a szervezetek számára, hogy megvizsgálják, a lehető legnagyobb biztonságban vannak-e az érzékeny információik? A Micro Focus erre ad tippeket.

Idén is fontos lesz az IT-biztonság a vállalatoknál

Idén is fontos lesz az IT-biztonság a vállalatoknál

2020. január 10.
A Micro Focus szakértői szerint 2020-ban a gépek sietnek segítségünkre a védekezésben, és egyre több vállalat igyekszik majd csökkenti a kockázatokat a kiemelt fiókok, a felhasználói tevékenységek és az IoT-eszközök ellenőrzésével, valamint az alkalmazások biztonságának tesztelésével.

Automatizálás pótolhatja a hiányzó speciális szaktudást

2019. július 23.

A szervezetek az informatika számos különféle területén küzdenek a szakemberhiánnyal. Ez olyan szegmenseket is érint, amelyekre kevesebb figyelem irányul.

Mi köze a GDPR-nak a mobilhoz?

2019. április 17.

A GDPR kapcsán már eddig is számtalan teendője volt mindenkinek.

Megfelelő eszköz nélkül nincs hatékony csapatmunka

2019. március 21.

Megfelelő körülmények között a csapatmunka a többszörösére növeli a hatékonyságot, ezért minden szervezet számára fontos, hogy ösztönözze a kollégák közötti együttműködést.

Így adakoznak a magyarok

13 órája

Rendszeres jótékonyság helyett inkább akkor adakozunk, amikor a helyzet megkívánja, túlnyomórészt pedig a rászoruló és a beteg embereknek segítünk tárgyi adományokkal – derült ki a Tesco felméréséből.