Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

2020. május 29.

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.

Kódolatlan hetek a MinDig TV nézőinek

2020. május 15.

Ingyenesen érhető el május 17. és május 30. között a Film+, május 18. és május 31. között a VIASAT6, május 18. és június 1. között pedig a TV2 Comedy csatorna.

Nem lehetetlen megszólítani a nézőket, de nehéz

Nem lehetetlen megszólítani a nézőket, de nehéz

Szebegyinszki Szilvia 2020. május 13.
A koronavírus sokakat ültet le újra a televízió elé, ugyanakkor a fogyasztók elérése nehezebb ebben a helyzetben, mint valaha. Gerlei Gyöngyvérrel, az Antenna Hungária kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk arról, hogyan érinti a televíziós szolgáltatókat a járvány.

Újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál

2020. május 12.

Május 13-án újabb üteméhez érkezik a vállalat technológiaváltása.

Kódolatlan Super TV2 és TV4 a MinDig TV kínálatában

2020. április 30.

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 1. és május 14. között a Super TV2, május 1. és 30. között pedig a TV4 csatornát.

Április 29-én újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál

2020. április 27.

Április 29-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, március és augusztus között tíz ütemben zajlik.

Kedvezményes előfizetést kínál az Antenna Hungária

2020. április 20.

Az otthoni idő eltöltését segítendő az Antenna Hungária az első 3 hónapban 100 forintos havidíjért kínál csomagokat az új előfizetőknek.

Április 15-én átállás lesz az Antenna Hungáriánál

2020. április 09.

A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, március és augusztus között tíz ütemben zajlik.

Kódolatlan Comedy Central és Nickelodeon

2020. március 23.

A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően a MinDig TV felhasználók számára március 23. és április 5. között ingyenesen lesznek elérhetőek a Comedy Central és a Nickelodeon csatornái.

Leállás várható digitális földfelszíni technológiaváltás miatt a MinDig TV szolgáltatásában a közép-magyarországi régióban

2020. március 17.

Szerdán újabb üteméhez érkezik a közép-magyarországi régióban az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő technológiaváltása, emiatt rövid leállás is várható - írja az MTI.

A legjobb film díját nyerte el Bodzsár Márk vígjátéka

16 órája

A járványhelyzetre való tekintettel idén online rendezték meg Latin-Amerika népszerű fantasztikus filmfesztiválját Porto Alegrében. A napokban véget ért 16. Fantaspoa legjobb film díját Bodzsár Márk filmje nyerte el.