Sportos fejlesztések a hazai kiadóknál

2012. május 16.

A Ringier-nél a Nemzeti Sport online felülete frissült átfogóan, míg a Sanoma Media mobilfejlesztéssel várja a nyár sporteseményeit.

Foci okostelefonra

2011. július 22.

NBI-es alkalmazással jelentkezett a Ringier a Nemzeti Sport márkához kapcsolódóan.

NSO Vizes VB app

2011. július 19.

A Nemzeti Sport Online – a T-Mobile támogatásával – tálcán kínálja a vizes világbajnokság eseményeit. Külön iPhone-os és androidos alkalmazás segíti a tájékozódást az úszók, vízilabdázók, műugrók, szinkronúszók és hosszútávúszók idei sanghaji seregszemléjén.

Hatezer felhasználónál jár a Digitalstand

2011. június 28.

A digitális magazinstand fogyasztói kutatása alapján előre vették a fejlesztések közül az okostelefonra optimalizálást. Emellett a Ringier három sportmagazinjával bővült a kínálat, amely mostanra több mint ötven címből áll. A felhasználók egyelőre zömmel PC-ről érkeznek, de erősödik a táblagépes közönség is. Hosszabb távú megtérüléssel számolnak, és a piaci edukációt is feladatnak tartják a cégnél.

Fúzió nélkül is van jövő

2011. június 21.

A Ringier rekorderedményéről már tudtunk, a kiadó most további részletekkel szolgált. A print piac zsugorodik, az online üzleti modelleket mindenki keresi, a mobil sem hozott megváltást. A gazdasági válság vége sem látszik még. Van élet az Axel Springerrel való fúzió nélkül is. A kiadó számára az új „dobozok” keresése és monetizálása a kiemelt feladat, és hamarosan lesz Ringier TV is.

Átszabták a Nemzeti Sport Magazint

2011. február 08.

A megjelenés mellett a szerkezet és a tartalom is változott a Ringier sportos lapjánál.

A Starbucks versíró pályázatot hirdet

2 napja

A Starbucks idén újra meghirdeti költészet napi versíró pályázatát, amelynek témája: a Közösség. A 14 és 30 év közötti fiataloknak szóló pályázat jelentkezési határideje április 8.

Több mint háromezer óra

2 napja

A CIB Bank azzal csatlakozott a Föld Órája kezdeményezéshez, hogy vállalta: annyi óráig kapcsolja le a díszkivilágítást, ahány like-ot kap a Facebookon a Föld Órájáról szóló bejegyzése.