A vártnál kisebb nyereség és kevesebb új előfizető a Netflixnél

2020. október 21.

A fokozódó verseny miatt az utóbbi négy év leggyengébb adatait produkálta a legnagyobb internetes streaming tartalomszolgáltató.

Újabb film készült A Manderley-ház asszonya című klasszikus regényből

2020. október 21.

A szerdától látható pszichológiai thrillerben Lily James, Armie Hammer és Kristin Scott Thomas alakítja a főbb szerepeket.

Netflix-szel hasít szeptembertől a Vodafone TV

2020. szeptember 15.

Szeptember 14-től a Netflix streaming szolgáltatással bővítették az elérhető szolgáltatások körét.

Új funkcióval segíti a filmválasztást a Netflix

2020. augusztus 22.

A Shuffle Play gomb használatával személyre szabott tartalmak kerülhetnek a nézők elé.

A személyreszabottság vonzereje

A személyreszabottság vonzereje

Szebegyinszki Szilvia 2020. augusztus 14.
A személyreszabhatóság a streamingszolgáltatások titkos fegyvere. A YouTube ajánlásaiban már megszokhattuk az egyéni tartalmakat, de a Netflix és a hozzá hasonló tartalomszolgáltatók új szintre emelik a perszonalizációt. Vajon milyen módszerekkel igyekeznek a legmegfelelőbb tartalmat eljuttatni a felhasználókhoz, és hogyan növelik ezáltal a népszerűségüket? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a Médiapiac 2020-as második számában.

Horrorfilmet készít a Szolgálólány meséjének sztárja

2020. augusztus 14.

Elisabeth Moss, a Szolgálólány meséje című sikersorozat sztárja egy megjelenés előtt álló regényből készít horrorfilmet - írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

Jonathan Pryce fogja játszani Fülöp herceget A Korona utolsó két évadában

2020. augusztus 14.

Jonathan Pryce walesi színész, A két pápa és a Trónok harca sztárja fogja alakítani Fülöp edinburghi herceget, II. Erzsébet brit királynő férjét a Netflix nagysikerű A Korona című sorozatának utolsó két évadában - írja az MTI.

A Diana-musicalt a Broadway előtt mutatja be a Netflix

2020. augusztus 13.

A Diana hercegnő életéről szóló musicalt a hivatalos Broadway-bemutató előtt műsorára tűzi jövőre a Netflix streamingszolgáltató - írja az MTI.

Veszélyeztetett gorillákról tervez játékfilmet Leonardo DiCaprio

2020. június 24.

Leonardo DiCaprio amerikai filmcsillag produkciós cégével a Netflix számára játékfilmre adaptálja a Virunga című dokumentumfilmet - írtja az MTI.

10 milliárdot dollárt bukott a filmipar április-májusban

10 milliárdot dollárt bukott a filmipar április-májusban

Szebegyinszki Szilvia 2020. június 19.
Bár a koronavírusjárvány Közép-Európában lecsengőben van, számos iparág akad, amelyre a világjárvány és az általa okozott válság rányomta a bélyegét. Többek között ilyen a filmipar is. A számtalan kihívással birkózó filmes szakma sokat veszített a COVID-19-nak köszönhetően, azonban igazán innovatív megoldásokat is talált, hogy áthidalhassa a felmerülő problémákat.