Az első kreatív hatékonysági díjat a britek kapták

2011. június 27.

A Cannes Lions utolsó díjkiosztó napján a hollandok, a britek és az amerikaiak örülhettek nagydíjaknak.

A P&G a világ leghatékonyabb hirdetője

2011. június 24.

Effie Index néven hoztak létre közös rangsort a marketingkommunikációs hatékonysági díj szervezői és a Warc a világ 40 Effie versenye és 1750 döntős adatai alapján. Ennek alapján a legjobbak között szerepel a Procter & Gamble, a McDonald´s, a BBDO, a Wieden + Kennedy és az Omnicom.

Európába jön a Pepsi start-up programja

2011. június 08.

A program tavaly indult az Egyesült Államokban, ennek keretében a Pepsi a tíz legígéretesebb induló technológiai céget keresi, amelyek aztán vele dolgozhatnak.

Okostévé témában mozog a Yahoo

2011. április 27.

Olyan technológiát vásároltak, amely képes felismerni az elmúlt öt év amerikai műsorait, s a kapcsolódó alkalmazással közösségivé tehető a tévézés.

Egyházi botrányt kavart a Pepsi hirdetése

2011. január 11.

Pontosabban a Super Bowl kapcsán indított videóverseny egyik nevezője borzolta a kedélyeket. A Pepsi mossa kezeit, az említett alkotás nem került a döntőbe, és már el is tüntették oldalukról.

Változnia kell az ügynökségi modellnek

2015. október 16.

A PepsiCo üdítőitalokért felelős elnöke szerint a világ megváltozott, az ügynökségek viszont még ma is nagyrészt olyanok, mint 25 éve voltak.

PR ügynökséget választott a Pepsi

2015. május 13.

A Merlin Communications nyerte meg a FAÜ. Zrt PR tenderét. Az ügynökség a belső és a külső kommunikációban segíti a vállalatot, valamint egyes projektek stratégiai tanácsadását is ellátja.

Veszélyben az ügynökségi modell

2014. december 12.

A nagy online játékosok, az okostelefonnal forgató magánzók és a digitális stratégiát házon belülre hozó márkák is fenyegetik a kreatív ügynökségeket.