Effekt 2030: shortlisten a P&G

2019. szeptember 13.

A Procter&Gamble esélyessé vált az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjára

Okos pelenkát gyárt a Procter&Gamble

2019. július 31.

Az intelligens pelenka jelzi a szülők telefonján futó applikációnak a használat közbeni nedvesség mértékét.

P&G: A világnak sürgős változásra van szüksége

2018. június 29.

Pozitív fogyasztás egy globális nagyvállalat szemszögéből.

Új marketingvezető a Coca-Cola Magyarországnál

Új marketingvezető a Coca-Cola Magyarországnál

2018. április 16.
Czigler Katalin lett a Coca-Cola Magyarország Kft. új marketingvezetője. A szakember három éve dolgozik a vállalatnál, ahol márciusi kinevezését megelőzően kereskedelmi vezetőként tevékenykedett.
Tele a hócipő?

Tele a hócipő?

Médiapiac 2017. december 05.
A digitális hirdetések globális térnyerése idén is folytatódott, de a 2017-es év fordulópontot is jelenthet a print életében. Egyre több vezető marketingszakember látja pazarlónak a digitális médiában elhelyezett reklámokat. Sőt, a kutatások azt igazolják, hogy a nyomtatott sajtó sok tekintetben még mindig hatékonyabban közvetíti az egyes márkák üzeneteit, mint a tévé vagy webfelületek.

Támogatás fiatal úszóknak

2017. szeptember 29.

Lezárult a Procter&Gamble és a TESCO Magyarország közös, a ’Szenvedélyünk a teljesítmény’ elnevezésű programja, amelynek során 5 millió forint gyűlt össze a Magyar Úszó Szövetség támogatására.

Impresszíven lépett a marketing színtérre a POME

2017. június 12.

A #TSMA17 arany után a Kreatív content marketing versenyén, a CMA-n egy aranyat és egy bronzot nyert a #sparklingbudapest youth marketing kampányával.

P&G: komoly vágás a marketing büdzsén

2017. április 28.

Az FMCG óriás negyedéves forgalma 1%-kal csökkent, erre pedig úgy reagál, hogy öt év alatt 2 milliárd dollárral vágja vissza a marketing költését.

Mosogatást kutatott a Jar

2016. december 09.

A Jar legújabb magyarországi kutatásából kiderült, hogy a nők bár törekednek a takarékosságra, még mindig az edények elő-öblítésében hisznek.

Érdekességek az olimpiát támogató főszponzorokról

2016. augusztus 10.

A vállalatok nagy része a pénzügyi támogatás mellett, több olyan projektet indított, mellyel a brazíliai helyi közösségeket, a hátrányos helyzetű lakosság körülményeit javítják.

A 4iG Nyrt. megháromszorozta árbevételét 2019-ben

15 órája

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem háromszorosára növekedett - írja az MTI.

150 millió forintos bírságot kapott a Ryanair

16 órája

Nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly július 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért 150 millió forintos bírságot szabott ki rá Budapest Főváros Kormányhivatala.