Ismert dizájncéget vett a Publicis

2014. szeptember 11.

A Turner Duckworth olyan világhírű márkák megjelenésén dolgozott, mint a Coca-Cola, a Visa, az Oreo, a Google vagy a Samsung.

El kellene adni az Interpublicot?

2014. július 29.

Legalábbis az ügynökségi holdingban részesedést szerzett aktivista befektető szerint ez lenne a járható út. Véleményükkel nincsenek egyedül.

Gyenge eredmények a Pulicis Groupe-nál

2014. július 25.

A csoport vezetése nem elégedett a gyenge növekedési ütemmel, és elsősorban a költések szigorításával erősítene a második félévben.

Papp Zsuzsa tanácsadóként segíti az Insomniát

2014. június 17.

A Publicis korábbi ügyvezetője június közepétől, elsődlegesen üzletfejlesztési területen támogatja az Insomnia menedzsmentjének munkáját.

Feladta az Omnicom-Publicis

2014. május 09.

Túlságosan sokáig húzódott az egyesülési folyamat, és a felmerülő nehézségek már aláásták a felek érdekeit, ezért egyhangúlag elálltak a két cég összeolvadásától.

Pörög a Publicis

2014. április 22.

Remek első negyedévet zárt az Omnicommal összeolvadóban lévő, párizsi székhelyű globális reklámcég. De gondok azért náluk is akadnak.

RECMA: az MEC az élen

2014. április 15.

A lista mások mellett a tendereken mutatott versenyképesség alapján állt össze.

Visszatért a felvásárlási kedv a technológiai piacokra

2014. március 03.

A nagy médiacégek digitális start-upokat vásároltak, az idei év a mobilé lehet. Kapósak a triple play cégek és megoldások is.

Omnicom-Publicis: Kína ellenáll

2014. február 18.

Egyetlen fontos terület akad, ahol még nem kapta meg a zöld jelzést a reklámpiaci óriásfúzió, de más miatt is csúszik az ügylet lezárása.

Bővít a Reckitt

2014. január 15.

Kerek fél éven keresztül vizsgálta felül médiaügynökségi megbízásait a Magyarországon is számos márkával jelen lévő Reckitt Benckiser.

A Publicis felvásárolja a Relaxnews-t

2015. február 18.

A reklámcsoport exkluzív tárgyalásokba kezdett a szabadidős tevékenységekre szakosodott sajtóügynökséggel, a Relaxnews-zal.