A női labdarúgás iránti érdeklődés évről évre nő

A női labdarúgás iránti érdeklődés évről évre nő

2019. július 10.

A férfiak átlagosan 2 óra 24 percet, a nők 1 óra 7 percet szántak a mérkőzések megtekintésére, és összesen 1012 darab tévéreklámot láttak az élő közvetítések vagy ismétlések során - derült ki a Nielsen adataiból.

Budapesten fotózta Ryan Goslingot a GQ

Budapesten fotózta Ryan Goslingot a GQ

2016. december 14.

A sorozat és az interjú elérhető a magazin oldalán, a Ralph Lauren reklámnak is beillő werkfilm pedig elérhető itt.

Új reklámarcot kapott a Chanel No. 5

Új reklámarcot kapott a Chanel No. 5

2016. május 25.

A színésznő olyan sztárok sorába lép mint Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Brad Pitt és Gisele Bündchen.

Az új reklámfilmek megoszlása szektorok szerint

Az új reklámfilmek megoszlása szektorok szerint

2015. május 22.

2013 második félévéhez képest tovább erősödött a kereskedelem szektor dominanciája (27,7 vs. 33,7%). A szabadidő szekció valamelyest gyengült (19,5 vs. 16,9%), míg a gyógyhatású készítmények és az élelmiszerek esetében az egy évvel korábbiakkal azonos értéket regisztráltak. (Forrás)

Igen a reklám önszabályozás és a CSR kapcsolatára

2020. február 12.

Lehet-e társadalmi felelősségvállalásról beszélni egy cég esetében, ha számos területet, például a gyártást, kereskedelmet és a HR-t érinti, de nem terjed ki az etikus reklámozásra?

Az online reklámok térnyerése nem véletlen

2019. december 2.

Itthon a tévés reklámok negyedét töltik ki vény nélkül kapható készítmények, pedig a vásárlói igények egyre inkább azt diktálják, hogy ezek a termékek nagyobb súllyal legyenek jelen az interneten.

A legtöbbet a digitális hirdetésekre költenek

2019. november 8.

A televízió elsősége továbbra is töretlen, a digitális kiadások robbanásszerű növekedést mutattak, a kültéri hirdetések a harmadik helyre léptek elő, a nyomtatott média pedig jelentősen visszaesett.